Songül sonuçtan hiç memnun değil

Güven Hastanesi Çocuğumun Diş Tedavisinde Yaşanan Mağduriyet

13 Mayıs 2024 15:36

4 Mayıs 2024 tarihinde, 9 yaşındaki çocuğumun diş muayenesi sonucunda, çocuk diş hekimine kanal tedavisi için yönlendirildim. Aynı gün Dr. *******, çocuğumun altı süt dişine dolgu, bir kalıcı dişine dolgu ve kanal tedavisi önerilen dişin çekilmesi gerektiğini söyledi. Genel anestezi önerisini kabul etmediğimizi belirttik. Kanal tedavisi önerilen dişin apse yapacağını ve acil işlem gerektiğini ifade etti. Tedirgin olarak çocuğumu ikna edip dişi çektirdik. Sistemlerindeki hata nedeniyle fatura veremediler, ancak 7.000 TL ödemeyi kartımdan aldılar. İki gün sonra faturamızda 4.690 TL'lik apse drenajı eklenmiş olduğunu gördük. Klinikteki diğer diş hekimlerince yapılan incelemede apse veya kist olmadığı, bu işlemin yapılmadığı raporlandı. Durumu hastaneye ilettiğimde, Dr. *** bizi dava edeceğini öğrendim. Diş çekimi sırasında 8,5 yaşındaki çocuğum ağladığı ve zor bir çekim olduğu için ağzını kapattığında ve bağırdığında bizim dava edileceğimiz söylendi. 11 Mayıs'ta b*** isimli bir klinikte, çocuğumuzun iki dişi anestezi olmadan başarıyla dolgulandı. Genel anesteziyi kabul etmediğimiz, yapılmayan işlemin fatura edildiği ve çocuğuma karşı diş hekimine yakışmayan tavırlar sergilendiği için şikayetçiyim.

13 Mayıs 2024 15:51 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Öncelikle hastamıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Hasta yakınımızla görüşülmüş, sürecin Başhekimliğe iletildiği bilgisi verilmiştir. Her türlü soru, istek ve öneriniz için bizleri arayabilirsiniz.

18 Mayıs 2024 09:06

Hasta yakınının Başhekim Yardımcımız ile görüşmesi sağlanmıştır.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:01
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Medipol Diş Hastanesi Acil Hastayı Kapıdan Geri Çevirdi!

07 Ocak 2024 17:21

Ersoy Hastanesi Başarısız Kanal Tedavisi Ve Sonrası

11 Ocak 2024 16:12
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Diş Hastanesinde Ücret Şoku Ve Saygısız Hizmet

12 Şubat 2025 19:16