Gurme_enginar Ücretin İadesinin Tamamı Yapılmadı, Yarısını Yaptılar Çok Israrımızla

25 Kasım 2023 11:05

Yaz aylarında enginar siparişi verdim. Paketlemenin yetersiz olması sebebiyle kargo firması ürünü hasarlı olduğu için teslim edemedi. Şubeye bizzat giderek ürünü teslim almak istedim ancak ürünün bozulduğunu fark ettim ve bu yüzden teslim almadım. Firmanın müşteri hizmetlerini aradığımda karşımdaki kişinin tutumu hoşuma gitmedi ve ürün bedelinin iade edilmeyeceği bilgisini verdi. Bu deneyimimden dolayı maalesef firmanın müşteri hizmetlerinden memnun kalmadım ve olumlu bir geri bildirimde bulunamayacağım.

Ayhan
Ayhan

Ürünler gidiyor teslim alınmıyor suçlu enginarcı oluyor. Adreste bulunmuyorsunuz şubeden 10 gün sonra teslim alıyorsunuz. Bozuk oluyor tebrikler size.

Talip
Talip

Muhtemelen firma yetkilisi oluyorsunuz çünkü tam firmaya yakışan tavrınız var. Birincisi biz her zaman adresteydik, özensiz paketlemenizden ötürü kargo firması ürün hasarlı bu sebepten dağıtamayız dedi. Buna rağmen kendim şubeye gittim ancak bozulmuş bir ürünü teslim alamam. Burası Hatay ve biz konteynerde yaşadığımızı söylediğimiz halde telefondaki yetkili kadın umurumda değil tarzında bir cevap verdi. Ne enginar alabildik ne sipariş ücretimizi. Sizden bir beklentim yok bu saatten sonra. Şikayet vs ile de uğraşmadım. Sadece insanları uyarabilme ve buraya yazabilme hakkım var.

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Alaycı Müşteri Hizmetleri

18 Ekim 2025 20:46