Güngör Apart (Bursa) Çok Kötü Hizmet

08 Kasım 2023 16:31

Oda temizliği yok. Arıtmadan şu içmek yasak. Kahvaltı yaparken, resmen lokmanı sayıyorlar. Yemek alacakken bulaşık yıkayan kadın koşup, müdahale ediyor. Tabağına iki lokma yemek paylaştırıyor. Kahvaltıda çay içmek istesen, ya da akşam yemekten sonra, çay bayat ve altına sürekli şu çektim kaynamadı, yanıtı. Ben aklı selim vizyon ve misyon sahibi muhatap görmek konuşmak istiyorum.

Az bir şey ifade et hemen bulaşıkçı sesini yükseltiyor. Çamaşır yıkamak isteğince siyah ve beyazları aynı makinede yıkayın elektrik faturası çok gelir uyarısı. Apart otel mi yurt mu?

Ayrılmaya karar verdim, ücreti 5 yıldızlı otel hizmet şeklinde ücret ödedim. Bursa görük le güngör apart yurt müdürü ya da halkla ilişkiler görevli yok, bulaşıkçı ile muhatap olmak zorunda kalıyorsun. Ben para ödüyorsam hizmet almak istiyorum. Lütfen yönetim bu konuyla ilgilenin. Mutfakta kullandıkları gıda malzemeleri çürük, çıkma malzeme. Verdikleri meyve vuruk çürük. Şu içmek Allah'ın suyu ya kendime Türk kahvesi yapıp oturup içmedim. Allah'ın suyunu içmek istiyorum müsaade etmediler.
Yalnız sabah kahvaltı yaparken bir de akşam yemek yerken şu içebilirmiş ben para veriyorsam her şey dahil geliyorum, düş alınca şu parasını ödüyorum. Odada kullandığım TV ya da buzdolap için mi elektrik parası ödüyorum. Ki arıtmadan şu içmek yasak olsun.

Hayatımda ömrümde bu kadar komik bir durumla karşılaşmadım. Memnun değilim ayrılmak istiyorum diyorum. Bulaşıkçı bana para yok diyor. Dedim ben sana parayı takır takır ödedim. Bana diyor bir ay sonra alırsın. Şaka gibi bir durum. Bursa görük le güngör apartmanı.

Ayrılırken benden 5 yıldızlı otel ücreti tahsil etti. Allah havale ediyorum sizi.

18 Eylül 2023 12:54
Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Casa Nuez Sapanca Hiç Memnun Kalmadık!

25 Kasım 2024 19:35

28 Kasım 2024 19:02
Hijyen Sorunları Ve Yetersiz Hizmet Deneyimi
İnan sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 00:11