Gündem Nakliyat Gündem Taşımacılık Sırasında Arızalanan Buzdolabı

14 Temmuz 2024 12:29

Pendik Gündem Nakliye Taşımacılık yaptım. Sigortalı taşımacılık yapıldı. Buzdolabı taşıma sonrası bir saat fişi takabilirsiniz denildi ama dolap çalışmadı. Yetkili servis arandı ve taşınma sırasında sarsılmadan dolayı olduğu raporlandı. Bu durumu Gündem Taşımacılık yetkililerine bildirdik, kabul etmediler. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidildi ve onlar hakkında soruşturma başladı. O yüzden önerim, taşınma yapacak olanların dikkat etmesi. Çok önemli.

Gündem
Gündem

Öncelikle şunu söylemek isterim bu zamana kadar binlerce ev taşıdık ve hiç birinde bu şekilde bir şikayet almadık onun dışında madem sarsıntıdan dolayı bozuldu çamaşır makinenizi ve bulaşık makinenizi de aynı şekilde getirdik ama onlarda herhangi bir sorun oluşmadı onun dışında eşyaları yeni evinize modüler asansör ile getirdik herhangi bir sarsıntı oluşmadı zaten buzdolabınız eskiydi bundan dolayı da arızalanmış olabilir ve ayrıca eşyalarınız taşındıktan 1.5 hafta sonra bizlere haber verdiniz 1.5 hafta içinde eşyalarınızı hiç kullanmamış olmanızın imkanı yok mademki buzdolabınızı 1 saat sonra taktınız ve çalışmadığını farkettiniz bunu neden firmamıza aynı gün içinde haber vermedinizde 10 gün sonra haber verdiniz ve ayrıca 2 tane buzdolabınız vardı madem sarsıntıdan dolayı bozuldu onunda bozulması gerekirdi bundan dolayı şikayetinizi kabul etmiyoruz ve herhangi bir mesuliyet kabul etmiyoruz.

Gündem Nakliyat' In Sorumsuzluğu

25 Temmuz 2023 12:38