Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde İlgisiz Doktor Sorunu

09 Aralık 2024 13:40

Bugün Gümüşhane devlet Hastanesi deri ve zührevi hastalıkları bölümü'nde tedavi oldum. Uzm. Dr. ******* ****** ***** üslubu çok yanlıştı. Doğru düzgün dinlemedi bile, bir konu üzerinde konuşsam bile beden dili ile tavrını ortaya koyuyordu.

Ağustos ayından beri memleketimde uygulanan tedaviyi anlattım. Sürecin böyle dağılımını ve tedaviye devam ettiğimizi söyledim, ancak bu durum kabul edilmedi. Neden diye sorduğumuzda dalga geçer bir şekilde 'acele mi var? ' dedi. Normalde doz artışı gerekiyordu ama aynı dozda devam ettik ve kendisi geçen ay 'bir dahaki sefere dozunu yükseltiriz' demişti.

Aynı dozda devam etmek şartıyla kan tahlili istemedi ve zoretanin ağır bir ilaç, her ay kan tahlili alınması gerekiyor. Hametan merhem ihtiyacında ise merhem yerine krem yazdı, ancak ben sürekli merhem kullanıyorum. Aynı sorunu geçen ay da yaşamıştım. Yine de insanlık hali olabilir diye düşündüm, çünkü çok fazla hasta ile ilgileniyor olabilir, ama bu ay tekrar aynı durum değişiklikleri.

Hasta haklarına başvurdum ancak sadece üslup ile ilgili bir sorun varsa yardımcı olabileceklerini söylediler. Oradan da bir çözüm alamadım. Doktordan herkes şikayetçi. Hasta sağlığı bu kadar değersiz olabilir mi? Gereğini arz ederim.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 15:41

23 Kasım 2023 21:53