Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Gülhane Eğitim Ve Araştırma Hastanesi (GATA) Asistanlar Sayesinde Cüzzam Hastaları Gibi Geziyorum

09 Ağustos 2023 19:26

Ayaklarımda ufak ufak döküntüler vardı, endokrinolojiye tedaviye gittiğimde hoca yönlendirdi. Cildiye bölüme tesadüf ** doktorda tedavi başlatıldı. Gitmez olsaydım bırakın döküntülerin geçmesini her hafta kontrole gitmeme rağmen her hafta başka başka kremler verdiler. Sayelerinde cüzzam hastaları gibi geziyorum, yazı kabusla geçirdim.

O kadar test yapmalarına rağmen acaba bu nedir, haşere mi ısırdı ya bilmiyorsan açar hocana atarsın durumu. Bu kadar hastaya vurdumduymazlık olamaz. İnsanlara şifa ararken daha kötü duruma düşmek çok üzdü beni. Yazıklar olsun diyorum.

Emir sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 17:31

29 Mart 2025 05:33