Minel sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 16:08

25.01'de Cevahir AVM Green Salads arkadaşlarla yemek yemeğe gittik. Siparişleri verdik siparişler geldi bir siparişin görseller alakası yok. Penne tavuk beybi menü ve restoran görsellerinde tavuk bir çeşit sos ile pişirilmiş gibi ve daha büyüktü masaya gelen ise dümdüz tavuk göğsü. Garsona söylediğimizde ise bir bir şey yapamıyoruz. Acelemiz olduğu için mecbur yemek zorunda kaldık. İsterseniz kasaya söyleyin dedi kasadaki beyefendi yüzümüze bile bakmadı. Biz o AVM'de Arap olsaydık üç garson dönerdi etrafımızda ama Türk olduğumuz için yesin gitsinler muamelesi gördük.

26 Ocak 2024 15:07 (Şikayetten 22 saat sonra)

Değerli misafirimiz Minel Hanım' a geri bildiriminden dolayı teşekkür ederiz. Kendisi ile iletişim kurularak detaylar öğrenilmiş ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Ziyaretlerinizin devamını dileriz. Saygılarımızla

Minel
Minel
27 Ocak 2024 01:41

Genel müdürlükten aradılar. Ve resmen şikayet ettiğim için teşekkür ettiler. Biz denetim yapacağız dediler. Sizin denetim yapmanız için benim şikayet mi etmem gerekiyordu ayrıca ne bir özür dilendi ne de hatalarını telafi edecek bir şey yapıldı. Hiç memnun kalmadım.

Şeydanur

Metin sonuçtan memnun

22 Ağustos 2024 15:50
İnci sonuçtan çok memnun

07 Ekim 2023 00:29
"Çok kısa sürede dönüş yapıldı ve benimle konuşan temsilci özür diledi kibardı teşekkür ediyorum geri dönüş için."
Serli sonucu yetersiz buldu

05 Eylül 2023 13:36