Kaan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2023 16:04

Stop whıte isimli 0799439313736 barkod numaralı omeb grup Ltd. Şti. İthalatçısı olduğu saç siyahlaştırıcı şampuandan 29 Mayıs tarihinde bayisi olan Grc Sağlık Kozmetik firmasından aldım. Ürünü kullanmadan sitesinde araştırmalarıma göre ve benim için en önemli kriter olan fda belgesinin olduğuna dair amblemleri yer almaktaydı birkaç sertifika daha var. Ürün paketi içerisinden herhangi bir prospektüs veya bilgilendirme adına hiçbir aydınlatıcı belge çıkmadı. Ürünü kullanmamla birlikte yüzüm, kafam, gözlerim komple şişti. Kafamın içerisi sakalımın içerisinde aşırı derecede kırmızılıklar çıktı ve bir hafta boyunca kaşındım. Resimler mevcuttur. Kendimde sağlık kökenli olduğumdan evde kendi tedavimi uygulayarak bu sorunu 1 haftada hallettim. Omeb Grup ile iletişime geçtiğimde fda belgesini veremediler. Ayrıca üts 'de de buna dair içerik ile ilgili aydınlatıcı tanımlama bulunmamaktadır. Sosyal medyada araştırmalarıma göre çok fazla bu problemin yaşandığına tanık oldum. Burada firma bu ürünleri belgelendirilmiş midir, fda belgesi gerçekliği ne durumdadır, içerinde bir prospektüs çıkarak kullanıcı uyarılması gerekmez midir? ( firma ile iletişime geçtikten sonra kutunun görünmeyen bir yerinde küçük harflerle sadece öncesi test edilmesi gerektiği yazılmış ) görünür ve dikkat çeken bir şekilde kullanıcı uyarılmalıdır. Sadece polene alerjim olduğu halde beni bile çok kötü etkileyen bu ürün kullanılması durumunda dilde oluşacak şişlikle solunum yolunun tıkanması, gözlerde oluşan şişlikle geçici körlük ayrıca bir çok etkenlerle bir advers olay yaşanma ihtimalini yüksek derecede risk olarak barındırmaktadır. Lütfen ilgili ürünün kontrollerinin yapılmasını rica ediyorum. Firma ürünün arkasında durmamakta ve sorunu çözmeye yanaşmamaktadır.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Halil

Bende kullanıyorum bundan bir zararını görmedim ama içinde ısrarla kimyasal yok dediler ama içeriğinde bir sürü anlamını bilmediğim madde var cevap ver stopwiait

Deniz Pharma Bitex Saç Şampuanı Şikayeti

12 Kasım 2024 19:02