17 Eylül 2024 19:52

TikTok Mall adı altında TikTok ismini kullanarak ve TikTok logosu ile birlikte TikTok'tan iletişime geçerek görev yap para kazan https://tktokshopservice.net/www/#/withdraw/record alışveriş AVM adı altında yurt dışı temsilci yurt dışı numarasıyla yanıltıyorlar. TikTok'ta 9-10 adet farklı hesapları mevcuttur. Genelde bayan sürekli para talep ediyorlar. İlk başta küçük sipariş ve komisyonlarla başlatıp daha sonra büyük siparişler ve komisyonlar çıkarıyorlar, paranızı çektirmiyorlar, sürekli bahane ediyorlar. Bin dolara yakın parama el koydular ve tavsiye eden kişi ve sözde temsilci engellediler. Hesabınızı ve şifrenizi her türlü değiştiriyorlar. Tekrar giremiyorum. Bloke ettiler. Görsellerde ekleyeceğim.

Yorumlar (11)

Ali

Bu kişinin adını ne acaba ben Antalya'da yaşıyorum bir Çinli ile tanıştık isterseniz girebilirsiniz dedi ve girdim aynı sorunu yaşıyorum ama bir iki defa para çektim ama mağazam kapandı şimdi bu kişinin ismi ne acaba

Hamit
Hamit

Kayıp yaşadınız mı peki hani para çektim demiştiniz

Uğur
Uğur

Tehlikeli bu tür linklerden ve kadınlardan önce size güven inşa ederler sonra sizi bu yapmacık sitelere üye yapıp dolar yatırmanızı sağlarlar ben yapıyorum paramı çekiyorum diyenlerden kaçın hepsi bunların adamı linkler farklı olabilir sistem hep aynıdır unutmayın özellikle Asya ülkelerindeki bayanlar üzerinden sizi bu işlere çekiyorlar

tik-tok-shop-do-land-diri-ci-li-k-1.jpg
Melih
Melih

6500 dolar çekmiş gözüküyorsun. Sorun çözüldü mü peki durum nedir?

Emrah
Emrah

Bir Çinli bayanda bana teklif etti mağaza açtım 6.000 TL'm gitti hiçbir şekilde para geri alamıyorum sen ne yaptın ne durumdasın o Çinli bayanın ismi lazım aynı kişi mi bunlar aynı mı şebeke

Ali

Çinli bayanın ismi ne acaba

Buğra
Buğra

Merhaba Emrah bey. Sizi Twitter'dan mı takip ettiler? Bu platforma nasıl girdiniz? Benimle de temas kurdular. Para yatırmadım. Ancak yine de rahatsız oldum. Çünkü bahsettikleri platform umut tacirliği intiba bıraktı bende.

Mohammad
Mohammad

Abi merhaba ben senin yorumuna gördüm fotoğrafta para çekmişsin gözüküyor bende şimdi çalışıyorum bu mağaza da hiçbir sıkıntı çekmedim ben numarama bırakacağım sana ararmisin beni WhatsApp'ta teşekkür ederim

Okan
Okan

Sen kimsin nereden bilelim o sitenin adamı olmadığını

Ali

Bende mağdur oldum banada yardımcı olur musun

Samet
Samet

Knk bende bu işi yapıyorum çinli bir bayan teşvik etti bir sıkıntı yaşıyor musun

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

TikTok Adı Altında Görev Yap Para Kazan

04 Şubat 2024 11:24

Görev Yap Kazan 10 Bin Dolar Kaybettim!

07 Kasım 2024 14:59
Görev Yap Kazan 10 Bin Dolar Kaybettim!