Marvel Studios Adı Altında Görev Yap Para Kazan Vaadi

Marvel studios adı altında bir yerden 'görev karşılığı para kazanma' vaadiyle mesaj aldım. Toplamda 25 bin lira kadar param gitti. Bu kişilerin geri ödeme yapmasını talep ediyorum. Üç gün boyunca sürekli para yatırdım ve şu anda çok zor bir durumdayım.

Zübeyde
21 Mart 2024 12:46

Paramı alamadım. Alan varsa bana da yol gösterirse çok sevinirim

Yorumlar(16)

Savaş
Benzer Şikayeti Var
5 Nisan 2024 19:56

Marvel studios adı altında bir yerden 'görev karşılığı para kazanma' vaadiyle mesaj aldım. Toplamda 25 bin lira kadar parça parça param gitti, 36 bin daha görevi tamamlamak için para istendi farklı telefon numaralarından arandım. Aynı numaraları tekrar geri aradığımda ulaşılamaz ya da farklı kişilerin olduğu ortaya çıktı. Bu kişilerin yetkililer tarafından tespit edilmesini siber suçlarla mücadelenin bunlara dur demesini başkalarınında dolandırılmamasını diliyorum. İletişime geçtiğim kişiler ve konuşmalar ve dekont ektedir. Konuştuğum kişi rümeysa sarıcan Para gönderdiğim kişi volkan özgü

1 Nisan 2024 15:45

O kadar salaksanız banada 10 bin yollayın

30 Mart 2024 02:51

Zübeyde aynı şey benim bugün başıma geldi bana Instagram dan yazar mısın oradan detaylı konuşalım belki bir çözüm buluruz ben de paramı alamadım bunyamin._. Araz bana yaz

28 Mart 2024 12:56

Zübeyde aynı şey arkadaşımın başına geldi ve bunlar hala devam ediyor

20 Mart 2024 22:59

Bana şu görevi tamamla dediler 800 TL değerinde yaptım sonra bu görevi de tamamlaman lazım paranı çekebilmen içindedir 2500 TL yine tamamladım o da olmadı bir sefer başkasını dediler 6885 TL onu da tamamladım şu an bana diyor ki ne 19.000 TL görevi tamamlaman lazım ben de diyorum ki ne hayır yapamam çünkü imkanım yok paramın iadesini istiyorum lütfen rica ederim 10185 TL para yatırdım halen bir şey almadım lütfen iadesini istiyorum 10.185 TL

29 Aralık 2023 16:52

25 bini nasıl verdiniz onların hesabına mi yaptırdınız? Yoksa onlarmı sizin hesapları boşalttı?

Görev Yap Para Kazan Güvenimi Kaybettiren Yatırım

Bugün WhatsApp üzerinden bana 'grup görev yap, para kazan' diyerek çeşitli kodlar verip beni sisteme kayıt ettiler. Tele...

2 Destek1 Yorum

Görev Yap Para Kazan Diye Bir Site

Bir görev yap para kazan vaadiyle mağduriyet yaşadım. 5000 TL paramı alıp geri ödemiyorlar. Öncelikle 100 TL yatırmamı i...

2 Yorum

Tümünü Gör
Paramı Çekemiyorum,Mağdur Oldum

ParamıÇekemiyorum,Mağdur Oldum

Yasin
Mağdur Olmak İstemiyorum!

Mağdur Olmakİstemiyorum!

Murat
Webwork.vip (Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Webwork.vip(Temu) Sipariş Verdim Paramı İade İstiyorum!

Ahmet
Trendyolmall1.com AVM Ek Gelir Yalanı