İnpromax E İhale Yapılarak İş İmkanı Diyerek Nitelikli

15 Aralık 2023 23:59

Ek iş amacıyla Inpromax ile iletişime geçtim. Türkiye'de yeni nesil bir e-satın alma platformu olduklarını ve tedarikçiler için online sipariş alıcı aradıklarını, boş zamanımda cep telefonu veya bilgisayardan sisteme giriş yaparak yayımlanan ürün siparişlerini tamamlamak için onay vermemin her ürün siparişi görevi için belirli oranlarda komisyon kazanabileceğim bildirildi. Görev tamamlandıktan sonra doğrudan IBAN hesabıma para çekebileceğim söylendi. İşi kabul etmem üzerine internet üzerinden kaydım yapıldı. Başvuru için kimlik numaramı, adımı, soyadımı, IBAN'ımı ve telefon numaramı gönderdim. Daha sonra bana gönderdikleri 3 siparişi onayladım, verdikleri IBAN'a 150 lira gibi ön ödeme yapmam gerektiği, siparişler onaylandıktan sonra hesabıma paranın iade edileceği söylendi. Buraya kadar bir sorun olmadı, bir kez hesabıma az bir miktar para gönderildi. Daha sonra 3 sipariş daha geldi. Derken bu gelen siparişte görevi tamamlamam için 2000 civarı bir para daha yatırmam istendi, onu da yatırdım. Görev VIP 3'te 10 tane görevi tamamlandığında komisyonumun ve ana paramın hemen hesabıma geçeceği söylendi ancak öyle olmadı, yatırmam gereken miktar 47.000 civarına geldi. Bende bunu karşılayacak para yoktu ama toplamda 43.000 TL gibi bir para yatırdım. Bu işin bana göre olmadığını, vazgeçmek istediğimi, ana paramın iadesini isteyerek sistemden ayrılmak istediğimi belirttim. Bunun mümkün olmadığı, verilen görevleri tamamlamadan ana paramı veremeyecekleri söylendi. Yazışmalarımız ve ödediğim dekontların tamamı elimde mevcut olup, suç duyurusunda bulundum. Para yatırdığım kişinin ismi Mutlu Budak. Önlem almak için buraya şikayetimi yazmak istiyorum. Bu yüzden bu tarihten itibaren (19.11.2023), kimlik ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ya da bir işlem yapılırsa benim ıslak imzam, rızam olmadan yapılmış herhangi bir işlemden hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim. İsim, soy isim, adres, telefon veya başka bilgilerimi kullanarak yapılacak olan, banka hesabı, banka kredisi, adıma açılmış abonelik, dijital cüzdan, şirket gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış ve/veya yapılacak olan herhangi bir işlemden kesinlikle bilgim ve onayım yoktur. Islak imzam olmadan yapılan hiçbir başvuru ve işlem ya da işlemler bana ait değildir, kabul etmiyorum. Biz yandık, başka kimse yanmasın. Tedirgin olduğum bu konuyu da resmi olarak bilgilendirilmiş bulunuyorum. Gereğinin ilgili kurumlarca yapılmasını arz/rica ederim.

Kevser
Kevser

Merhaba aynı şey bizim de başımıza geldi sorununuz çözüldü mü?

Angel sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 14:04

01 Ocak 2024 21:19