Yasin sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2023 18:09

Goodyear eagle sport lastik aldım iki sene önce. İki senedir kaç defa kaza atlattım sayısını unuttum. Araba kızak gibi. Hiçbir lastikte yaşamadım. Bu sorunu ama yapılan şey kanunlar önünde taksirli olarak öldürmeye teşebbüs. Kaza da geldi. Başıma durmuyor araç durmuyor. Fiyatları dünya kadar olmasa alacağım bir lastik ancak tabuta o kadar para vermiş gibi hissediyorum. Eagle sport pişmanlıktır maalesef. Şikayet edince de diyorlar ki bayiye verin. Onu inceleyelim ne yapacağız 4 lastik olmadan. Ne saçma bir uygulama. Şirket dediğin malının arkasında durur bayisine adamakıllı söyler iyi bir lastikle değişim yaptırır. Göndereyim mi lastiği yedek lastik verecekseniz ne yapalım? Yoksa parasızlıktan değiştiremeyip bir sene daha ölmeyi ve öldürmeyi mi bekleyelim. Durmuyor meret durmuyor.

07 Haziran 2023 10:59 (Şikayetten 3 gün sonra)
Yasin
Yasin
07 Haziran 2023 11:07

Herkese gönderdikleri mesajı daha okumadan bana göndermişler. 4 lastiği nasıl göndereyim çok ciddiyetsiz bir firma olduğunuzu düşünüyorum. Buradaki bütün şikayet edenlere aynı mesajı göndermeniz böyle bir intiba oluşturuyor gözümde. Taksirli adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmanız gerektiğini düşünüyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Serdar
21 Şubat 2024 14:00
Goodyear Lastikte Garanti Sıkıntısı

Goodyear Eagle Sport Lastiklerinin Güvenlik Sorunları Ve Performans Eksiklikleri

Hüseyin
17 Haziran 2024 22:51

16 Temmuz 2023 20:17
Hulusi sonuçtan hiç memnun değil

Goodyear Lastikte Kayma Sorunu

Hulusi
30 Kasım 2023 17:24
Goodyear Lastikte Kayma Sorunu
Musa sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 14:54