Sacit sonuçtan hiç memnun değil

Sacit
11 Temmuz 2024 09:14

Saygılarımla
sacit A****

13 Temmuz 2024 12:12

Zonguldak Kuzey Pazarlama Ticaret ltd. Şti den Epttavm aracılığı ile PTT-76K0T9A2H-060624 numaralı sipariş kodu ile almış olduğum Goody marka kedi mamasını sokak kedilerine veriyorum, ancak kediler bu mamayı yemiyorlar. Daha önce aldığım tavuk etli mamayı çok güzel yedikleri halde bu mamayı hiç yemediler. Ve şunu görüyorum. Evimin çevresinde hiçbir kedi kalmadı hepsi dağılmıştı. Bugün iki kedi geldi yine mama verdim ancak bir kez kokladılar ve ikisi de geri çekildi mama yemediler. Ekteki resimde de bu görülmektedir. Bu aldığım mama da sorun mu var. Araştırılmasını ve geri alınmasını talep ediyorum. Aksi halde yasal yollara başvuracağımı beyan ederim. Saygılarımla sacit a****

12 Temmuz 2024 11:39

Epttavm yi de konuya dahil etmek istiyorum

profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2025 15:20
Aldığım Goody Kedi Mamasını Sokak Kedileri Bile Yemiyor
Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Aziz
24 Kasım 2024 18:39
Kediler İçin Alınan Mama Neden Yiyilmiyor?
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
13 Şubat 2025 17:52
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Kedi Mamasını Hiçbir Kedi Yemedi, Paramın İadesini İstiyorum

Mahmut
01 Ağustos 2025 23:48
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kedilerimin Yemediği Mama İçin Para İadesi Talebime Dönüş Yapılmıyor

Kamil