Cihat sonuçtan hiç memnun değil

Gold Therm Doğal Gazlı Şofben İlgisiz Servisler Ve İlgisiz Üretici

29 Ocak 2024 17:50

Garantisini devam eden Gold Therm Marka Doğalgaz şofben arızası yaşadım. Üretici firma ne kendisi çare buldu ne de yetki verdiği servis gerekli ilgiyi gösterdi. 3 aydır sıcak su ihtiyacını tüpte su ısıtarak giderdik. Ateşli hastalık geçirdik gece kalktık duş alalım maalesef sıcak su yok. Bu yapılan zulüm gibi bir şey. Servislerini aramaya ben utanır oldum tamam diyorlar dönüş yok. Yarın geliriz diyorlar 6 gün sonra yine kendim arayıp hatırlatınca geliyor servisleri ve hatayı çözüme ulaştıramıyorlar. Talep etmeme rağmen bununla ilgili bir rapor bile tutmuyorlar. Uzun süre sabır ettim. Dün itibariyle garanti sürem bitti ve bugün gidip yeni başka bir marka şofben aldım montajı bir iki güne yapılır. Alırken dikkat ettiğim şey Gold Therm in yetkilendirdiği servisler dışında olmasına özen gösterdim çünkü hepsi başına buyruk ilgisiz maalesef zanaat ve insan ilişkileri hiç yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne de gerekli başvuru yapıldı.

26 Şubat 2024 22:25

Yenisini Gönderdiler.

27 Şubat 2024 17:32

Yeni gönderilen şofben 3 gün çalıştı ve ekran gitti elektrik almıyor çıldırtıcı bir serüven içerisindeyim

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Gold Therm Garanti Kapsamında Ki Ürünün Elektronik Kartı Arızalanması

Cengizhan
08 Mart 2025 13:22
Vaillant Şofben İle Bitmeyen Sorunlar

10 Mart 2025 10:59
Halime sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 09:15