Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Gölbaşı Ağız Ve Diş Sağlığı Pandemi Dönemi Maske Ve Hijyen Kurallarına Uyulmaması

13 Ekim 2023 00:07

"Özel Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ne" girdiğinizde maskesi çenesinde sekreter ile karşılaşıyorsunuz. Uyardığınızda ise oldukça saygısız bir tavır ile karşılaşıyorsunuz.

Yazık, pandemi nedeniyle her gün yüzlerce insan ölüyor ve özel bir sağlık merkezinde bile maskeye önem verilmiyor. Üstelik saygısız ve önem verilmeyen tavırlarla da karşılaşabilirsiniz. Ben vatandaşlık görevimi yaparak Sağlık Bakanlığı'na şikayet ettim.

Not: Bu polikliniği ilaveten CİMER'e de şikayet ettim. Şikayetimin sonucu haklı bulundum ve poliklinik, yetkililer tarafından uyarı aldı.

12 Ekim 2023 11:16

Şikayetim "Özel Gölbaşı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği" içindir. Pandemi dönemi polikliniğe girdiğinizde maskesi çenesinde sekreter ile karşılaşıyorsunuz. Uyardığınızda ise oldukça kötü bir tavır ile karşılaşıyorsunuz. Bir sağlık kurumunda, sürekli insanlar ile temas halinde olan bir sekreterin maske takmaması ve bu durumu yöneticilerine şikayet etmeme rağmen ikinci gidişimde aynı çalışanın yine maske takmaması beni hem şaşırttı hem de üzdü. Yazık, pandemi nedeniyle her gün yüzlerce insan ölüyor ve özel bir sağlık merkezinde bile maskeye önem verilmiyor. Üstelik önem verilmeyen tavırlarla da karşılaşabilirsiniz. Ben vatandaşlık görevimi yaparak Sağlık Bakanlığı'na şikayet ettim. Böyle bir durumda muhakkak insanlık vazifeniz gereği siz de gerekli resmi kurumlara şikayetinizi bildirin. Not: Bu polikliniği ilaveten CİMER'e de şikayet ettim. Şikayetimin sonucu haklı bulundum ve poliklinik yetkililer tarafından uyarı aldı.

Ek
12 Ekim 2023 11:12