Gökkuşağı Veteriner Kliniği Araç Çarpan Köpeğe En Yakın Veteriner Gelip Müdahale Etmedi

13 Temmuz 2024 10:12

Orada Altıntepe Mahallesi Cihadiye Caddesi'nde bir köpeğe araç çarpmış, köpek yerlerde çırpınıyor. Belediyeyi aradım, başka bir numara verdiler. Saat 10'da hizmete gidiyorlarmış. Yakınımızda olan Gökkuşağı'nı aradım, telefona çıkan bayana durumu anlattım, köpek yerlerde can çekişiyor, acil yardım istedim. Şu anda kimse yok, burayı bırakıp gelemem dedi, 5 dakika yol. Ben de köpek can çekişiyor, ölüyor diyorum. Siz hizmet veriyorsunuz ya, Gökkuşağı Veterinerisiniz, bir çözüm üretin, neden açtınız o zaman orayı. Tedavisini ben karşılayacağım. Yok, şu anda gönderebileceğim kimse yok, gelemeyiz dedi. Bu nasıl bir hizmet, hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Ve şu anda köpek can çekişerek öldü. Kaç saattir burada can çekişiyormuş. Adres: Cihadiye Caddesi, Neşe Eczanesi'nin oradayız. Belediye gelip götürecek öldükten sonra yani. Hizmet ve merhamet yok. Aradığım zaman gelinip müdahale edilseydi yaşıyor olacaktı. Ben bir vatandaş olarak görevimi yaptım. Maalesef Gökkuşağı Veteriner aramanıza rağmen gelip müdahale etmedi. Ben bütün masrafı karşılardım. Sokak köpeği olduğu için önemsemediler. Ve o köpek gözümüzün önünde can çekişerek öldü.

14 Temmuz 2024 10:53 (Şikayetten 1 gün sonra)

Lale

Benim kim olduğumu merak ederseniz eczanedeki kızlara sorabilirsiniz.

Lale

Merhabalar Yasemin hanım; yalanlarla hekim karaladığınızı gördüğüm için cevap yazma gereğini hissettim. Araba çarpan köpeğe 9 yıldır ben bakıyorum. Gece o köpek için veteriner hekim geldi fakat kliniğe götüremediği için iğne yaptı. Sizde sabah gökkuşağı veteriner kliniğini aramışsınız, karşınıza tekniker bayan çıkmış ve veterinerin olmadığını söylemiş. Veteriner hekim başka bir klinikte ameliyattaydı. Çünkü bende aradım sabah. Zaten o köpeğinde yıllardır bakımını yapan hekim. Köpeğin oraya hekimin gelmesi çokta bir şeyler ifade etmiyordu onun yerine madem vatandaşlık görevini yapacaksanız hekim karalamak yerine alıp kendiniz götürseydiniz. Madem araba çarpmış röntgen vs olması için her türlü kliniğe gitmesi gerekiyor. Ayrıca sabah belediye geldiği zaman belediyeden gelen Fatih beylede konuştum, götürdükleri zaman köpek yaşıyordu ve hala yaşıyor. Ama siz utanmadan iftira atarak yalan söyleyerek hekimi karalıyorsunuz köpek ölmediği halde. Demişsiniz ki gökkuşağı veterinerlikten gelen olmadığı için köpek öldü.

Kaan Veteriner Kliniği (Sakarya)'nden Şikayetçiyim

12 Şubat 2024 12:40