Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Güzellik Merkezinde Beklenmedik Deneyim Ve İlgisiz Hizmet

Güzellik Merkezinde Beklenmedik Deneyim Ve İlgisiz Hizmet
11 Aralık 2024 16:45

11/12/24 tarihinde 15:30'da G**** Ö***** Güzellik Merkezi'nde protez tırnak çıkarma işlemi için randevum vardı. İlgilenen hanımefendinin ismini bilmiyorum, uzun saçlı ve mavi bluz giymişti. Tırnaklarımı sadece çıkardı. Özensiz ve aşağılayıcı davranışlar sergiledi. İşlem bitince, 'Bu şekilde mi kalacak tırnaklarım?' dediğimde, 'Evet, sadece çıkardım.' dedi. Elimin üstü toz içindeydi. Manikür veya etlerimi alma işlemi yapılmadı. En iyi ve en kötü yerlere de gittim, hiçbir şekilde çıkarma işlemi böyle olmaz. G**** Hanım'ı tanırım, ilk müşterilerindenim ve cilt bakımı gibi işlemler için hep tercih ederdim ama açıkçası eski kalitesi kalmamış. İşlemim bitti, arayıp WhatsApp üzerinden 35 dakika geçmesine rağmen 'Randevunuz vardı.' diye mesaj geldi. Bu kadar dikkatsiz bir yer olduğuna inanamadım, bir daha asla tercih etmem.

Beril sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 22:36
Nihal Nail Ataköy (Nail Art Studio) Kuaförde Yaşanan Uzman Ve Çalışan İlgisizliği
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2025 22:53

21 Aralık 2024 18:30