29 Kasım 2023 12:10

İki seferdir A1 sınavı için online başvurmaya çalışmama rağmen sayfa önce kitleniyor sonra açılıyor ve kontenjan dolmuştur yazıyor. Ben böyle saçmalık, insanların duygularıyla oynayan bir uygulama ve kurum görmedim. Koca İstanbul'da 45 kişi mi girebiliyor? Şunu yüz yüze yapın ve lütfen isteyen sınavına girsin. Aciliyetimiz var belki bu sertifika için. İlla kursunuza kaydolmamız gerekiyor sınava girmek için.

29 Kasım 2023 22:04

Beyoğlu Goethe için iki kez başvuru çabam sistemin kilitlenmesi ve birkaç dakika içinde kontenjanın dolmasıyla sonuçlandı. Telefonlara bakan arkadaş çok sert bir tavırla beni tersledi. Buraya gelemezsiniz. Hala maskelerle oturuyoruz bla bla... Bu çok saçma ve anlamsız. Aciliyetimiz olabilir zor zaman ayırabiliriz. Bunun sizin için hiç önemi yok. Üçüncü kez de online başvuruda giremezsem kurumunuza ciddi ciddi dava açacağım. Ve gidip yurt dışında gireceğim sınava.

29 Kasım 2023 17:10 (Şikayetten 5 saat sonra)
Karga
Karga
29 Kasım 2023 17:19

Kurs ve sınav büronuzla irtibata geçtim. Bir soru sordum beyefendinin bir dövmediği kaldı. Ayrıca ne sitedeki linkle ne yolladığınız linke hiçbir şekilde sınava kayıt olamıyorum. İki seferdir. Sorunumu anlamadınız siz sanırım. Sınava katılmak istiyorum ama sisteminiz buna izin vermiyor.

30 Kasım 2023 09:37

Arzu ederseniz kurslar ve sınavlar bölümünün sourmlusuna epostanızı doğrudan iletebilirsiniz. Cihan. Yavuzyilmaz@goethe. De teşekkür ederiz.

06 Şubat 2024 12:08

20 Mart 2024 21:40