Global Satış Almadığım Bir Ürün

Global Satış Almadığım Bir Ürün
15 Ekim 2023 13:16

Global pazarlama limited şirketi adına av. Kargı hukuk bürosu tarafından, bana icra takibi mesajı geldi. Benim bilgilerim kullanılarak 3500 TL gibi bir ücret istendi fakat ben hiçbir şekilde alışveriş. İlgili yeri arayıp bilgi almak istediğimde sipariş verdiğim ürünü iade formu doldurmadan iade ettiğim gerekçesiyle açık adres ve telefon bilgilerim kullanılarak 3500TL bedelini yatırmam gerektiğini ödemezsem 25000 TL hakkımda icra işlemine geçileceği gerekçesi ile ücret istenmesi usul ve yasaya aykırılık teşkil etmektedir. Aldığım ve iade etmediğim bir ürün hakkında bana yazılı herhangi bir evrak ya da bilgi verilmeden haksız bir ücret talep eden firma global ltd. Şti. Olduğu söylenen iş bu şirketten haksız kazanç sağlamaya çalışması ve hukuk bürosunun benim kişisel verilerimi izinsiz alarak bana talebe dair hiçbir açıklama yapmadan icra yoluna başvurulacağına dair mesaj göndermesinden şikayetçiyim. Açılan yahut açılacak olan hiçbir icra takibi yahut dava yasal olmayıp kabulü imkansızdır. Gerektiğinde yasal haklarımı kullanacağımı beyan ederim.

Okan

Banada geldi ne yapmam lazım lütfen

Abidin

Bana da bu geldi

Okan

Naptın kanka heletin mi ne yapmamız lazım

01 Kasım 2023 03:06

06 Ekim 2023 11:31