ARN Prefabrik Maddi Manevi Mağdur Durumdayız

14 Ekim 2023 08:2520.160

ARN prefabrik ve çelik yapı sistemleri Konya şubesine haziran ayında 225.000 lira ödeme yaparak ahşap ev siparişi verdik. Sözleşme imzaladık ve ağustos aynın 2. Haftasında teslim edileceği söylendi. Fakat 2 aydır evimizi teslim etmiyorlar, arıyoruz açmıyorlar yerlerine gittiğimizde ileri bir tarih verip sürekli erteliyorlar. Bu dört aylık süreçte hem paramız değer kaybetti şu an o paraya yeni ev alabilme şansımız yok hem de psikolojik olarak çok yorulduk. Maddi manevi mağdur durumdayız.

Mahmut
14 Ekim 2023 19:31
Eki aç

Evimizin bir başkasına satıldığını öğrendik. Savcılığa suç duyurusunda bulunduk dolandırıldığımıza dair. Bize 2 aydır sizin diye gösterilen ev bir başka adamın bahçesinde yerini almış.

Mahmut
23 Ekim 2023 10:08

Firmanın Instagram hesabı arnwoodhouese.

Yorumlar(15)

8 Kasım 2024 00:09

Size de kendini anonim şirketi olarak tanıttı mı? Elinizdeki sözleşmede ne yazıyor bakar mısınız?

Yusuf
Benzer Şikayeti Var
30 Eylül 2024 23:12

Sayın benim gibi mağdur arkadaşlarım ; bir gelişme olmaz çünkü adam hukukun açığını bulmuş. Allah korkusu yok. Helal yemeden uzak, sürekli yalan ve oyalama. Parayı aldıktan sonra bir daha yüz yüze gelmez ve en sonunda telefonunuzu engeller. Mahkemeye verdim ve savcılığa da suç duyurusunda bulundum. Sonuç hesaplarında bir kuruş para yok ; üzerine taşınır, taşınmaz hiçbir mal yok. Benim hesabım öbür dünyada. Her gün beddua ediyorum. Benden aldığı para ilaç parası olsun.

22 Nisan 2024 02:08

Merhabalar çok geçmiş olsun ARN prefabrik ile ilgili sorununuz çözüldü mü acaba?

21 Ocak 2024 22:55

Bende aynı durumdayım banada aynisini yapıyor birlikte hareket etmeliyiz telefon numaranıza nasıl ulaşabilir Bizim gibi çok kişi olduğunu sanıyorum

15 Kasım 2023 20:00

Merhaba bizde aynı kişi tarafından mağdur edildik 1 yıldır paramızı alamıyoruz evimizde alamıyoruz yorulduk yıprandık paramız pul oldu

5 Kasım 2023 15:55

Bir gelişme var mı hocam.

Arn Prefabrik Yanıltıyor

31 Ekim 2023 16:492.668

ARN yapı modüler ahşap ve çelik sistemler Instagram'daki adıyla @arnwoodhouse Konya'da bulunan firmalarını sahibi başta ...

2 Destek10 Yorum

Karya Prefabrik Verdiği Sözleri Yerine Getirmiyor!

2 Haziran 2024 21:425.979

O*** a*** beyin sahip olduğu Karya Prefabrik firmasıyla Seferihisar kavakdere köyündeki bahçemize 51 M2 ev yapması için ...

2 Destek