Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Global Exchange Personelinin Müşteri Seçmesi

08 Ağustos 2023 00:14

Antalya Havalimanı'nda Terminal 1 dış hatlar bagaj alım noktasında bulunan, gümrük memurlarının beklediği bölümde yer alan Global Exchange Döviz Bürosu'ndan geçtiğimiz günlerde belli bir miktar döviz satın aldım hesap kartımla. İki aylık personel biraz zorlansa da yardımcı olabilmişti.

irkaç gün sonra aynı yerden tekrar döviz almak istediğimde bıyıklı, orta boylu, sakallı, orta yaşlı bir personel önce hesap kartıyla işlem yaparsa komisyon ekleneceğini belirtti. Bunu zaten bildiğimi belirttim ve yine de almak istediğimi söyledim.

Bana ivedi bir şekilde yüksek bir miktar söyleyerek bunun altında veremeyeceğini söyledi. Ben de henüz iki gün öncesinde personelin belirttiği limitin çok çok daha altında olan limitte hemen yanındaki hanımefendiden alabildiğimi söyledim. Personeliniz ise bana ters gitmek maksatlı bir tavır ile 'Ben bilmiyorum yapmayı.' diyerek kestirip attı.

Yanınızdaki hanımefendi biliyor, siz mi bilmiyorsunuz yani dediğimde ise üst üste ısrarla rahat bir tavırda 'Ben bilmiyorum.' demeyi sürdürdü.

10 Ağustos 2023 11:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

Florya Temel Döviz'de Gram Altın Bozdurma Sorunu Ve Saygısız Davranış

17 Ağustos 2025 09:38

05 Mayıs 2025 11:07

Düşük Kur Ve İletişimsizlik Mağduriyeti: Global Exchange İstanbul Havalimanı

14 Ekim 2025 01:05
dusuk-kur-ve-iletisimsizlik-magduriyeti-global-exchange-istanbul-havalimani-1.jpg

Travelex Döviz Haksız Kazanç

30 Ekim 2023 18:02