Global Canlı Mezat Global Mezat Orijinal Olmayan Ayakkabı Gönderdi İademi Onaylamıyor

26 Mart 2024 23:27

Globalcalimezatlive hesabından Vans marka ayakkabı satın aldım ve ürünün orijinal olduğu belirtildi. Ancak ayakkabının kesinlikle orijinal olmadığını fark ettim. Daha önce Vans marka ayakkabı kullanmış biri olarak farkı anlayabildim. İlk etapta iade talebimi kabul etmediler; fakat şikayet edeceğimi belirtince kargolamamı istediler. Kargoyu gönderdim, ancak iademi hala yatırmadılar ve cevap da vermiyorlar. Kargom 5 Mart'ta kendilerine ulaşmış olmasına rağmen, 20 gün geçmesine rağmen hala teslim edilmemiş gibi gösteriyorlar. Mesajlarıma kesinlikle yanıt vermiyorlar, sadece bakacaklarını söyleyip geri dönüş yapmıyorlar. Gerekli tüm mercilere şikayetimi ileteceğim. Hem ayakkabıyı hem de paramı aldılar, açık adresleri bile mevcut değil. Hakkımı helal etmiyorum ve derhal iademi talep ediyorum.

27 Mart 2024 14:53

10 Eylül 2024 13:42
Sneakershome_tr (shopier-instagram) Sneakers Home Alışveriş Deneyimi Tam Bir Hüsran...

Yanlış Ve Sahte Ürün Gönderimi, Satıcıdan Cevap Yok!

30 Ağustos 2025 00:21
Yanlış Ve Sahte Ürün Gönderimi, Satıcıdan Cevap Yok!
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2023 12:06

15 Nisan 2024 23:15
Realsneakers (Realsneakers.tr) Ücret İadesini Eksik Yapıyorlar İnsanları Oyalıyorlar