18 Mart 2024 16:18

Boyner mağazasından aldığım parfümü açtığım anda şişede deformasyon ve leke olduğunu gördüm. Parfümü tek bir fıs dahi sıkmadan değişim için götürdüm. İnceleme sonrası parfüm kutusu açıldığı için iade/değişim yapamayacaklarını; yaptıkları test sonucu parfümün orijinal olduğunu belirlediklerini söyleyip talebimi reddettiler. (Bir de artık parfüm taraflarınca sıkılmış azalmış olarak geri geldi).
Parfüm şişesinin hasarlı olduğunu parfüm kutusunu açmadan nasıl anlayabileceğimi anlamamış olmakla beraber Givenchy gibi dünyaca ünlü bir markanın hasarlı bir şişe ile satış yapacağına da inanmadığım için parfümün orijinalliğine de dair içimde ciddi şüphe oluşmuştur.
Bununla birlikte şişede deformasyon sabittir, içerisi ne olursa olsun yaklaşık 5000 TL'ye ayıplı bir malı reyonda gösterseler bu şekilde kimseye satamazlar, kapalı kutu içinde satıp kutu açıldığı için iade kabul etmiyorlar.
Görsellerde sabit olan (eski parfüm şişesi ile farkı da ekledim) hataya göre ürünün yenisi ile değişmesini talep ediyorum. Gerekirse Tüketici Mahkemesi'ne de konu ile ilgili başvuru yapacağım.

01 Ağustos 2024 18:56
Givenchy 30 Yıldır Alışveriş Yaptığım Boyner Bu Defa Şaşırttı
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Kalıcılığı Olmayan Parfüm Ve Boyner'in Çözüm Sunmaması Hayal Kırıklığı Yarattı

15 Kasım 2025 21:46
Kalıcılığı Olmayan Parfüm Ve Boyner'in Çözüm Sunmaması Hayal Kırıklığı Yarattı
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Alihan
08 Ağustos 2024 21:52
Givenchy Boyner Parfüm Reyonu Ayıplı Ürün Satışı
Givenchy Boyner Parfüm Reyonu Ayıplı Ürün Satışı
Buket sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 15:03
The Latest Thing Elbise İade Kabul Etmeme