Gezilanya Turizm Problemli Diyalog İle Gelen Memnuniyetsizlik

03 Haziran 2023 18:30

Şirket telefonu arandığında verilen fiyatı kabul etmeyip rezervasyon yapmak istememeleri ve bunu yanlış söyledik yapamayız diyen yöneticileri.
Sevgili ortaklarından birinin kendi arkadaşına yüksek fiyat verip çalışanının düşük fiyat vermesi üzerine gurur yapıp rezerve yapmaması. Olay bu aslında
kusura bakmayın şirket de ortaksanız ama yarısında da diğer ortağınızın payı var. Hakka girersin...

04 Haziran 2023 12:46 (Şikayetten 18 saat sonra)
04 Haziran 2023 13:02

Sayın Nur... H Her yerde armatörlüğünü belli etme 1-tur dediğimiz organizasyon sevdiklerimize hediye edilebilir. O yüzden kendimiz katılmasakta rezervasyon yaptırmak tüm dünyadaki tur firmalarında günlük yaşanan doğal bir süreçtir. Haberinizin olmaması üzücü. 2- ilkinde "yanlış bilgilendirme yaptığınız için" yazmışsın, altındaki paragrafta "yanlış hesaplama sonucu " demişsin:) suçunuzu kabul ettiğin için teşekkürler. 3- insanların fiyat sorması normaldir. Farklı fiyat veren ekibin ve ekibinden haberi olmayan "maaşlarından keserim o zaman " diyen senin sorumsuzluğuna bir şey söylenemez. Ekibinin arkasında duramayan bir yönetici ile çalışmak zorunda olmak ise adı verici bir şey olsa gerek. Gecenin 01:00 da bir insana mesaj yazılmayacağı nezaketini bilmeyen bir işletmecisin. Rezervasyon rezaletini kapatamadın. Buna ne diyeceksin çok merak ediyorum?

04 Haziran 2023 13:32
05 Haziran 2023 00:47

Yine beni desteklediğin için çok teşekkür ederim. Ben bilgilendirme istemedim. Bilgilendirme sitenizde mevcut Haberiniz olsun😂 ben paket programda tek kişilik oda fiyatı sordum ve fiyat verildi. Uyanıklıktan kastını açıklamanızı rica ederim. Seviyeli tartışmamızda lütfen yalan ithamlara girmeyiniz. Girerseniz de siz bilirsiniz. Ben şimdi yazdığınız zamanın ekran görüntüsünü atıyorum ki yalan beyanlarınızın ispatı olsun. Sizin elinizde ses kayıtları mevcuttur. Buyurun sahne sizin. Sonrası ise okurların takdiri... Benim cevap yazmam bu platformda bitmiştir. Sizinde bana yazdığınız gibi başka platformlarda görüşmek üzere

23 Haziran 2023 13:11
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2025 17:39
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Gülseren
29 Nisan 2024 19:57
Merve sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 17:53

15 Ocak 2025 12:10