Barış sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 14:14
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“Problemin çözümü için teşekkür ederim.”

Germencik organik'ten 28.11.2024 tarihinde başka ürünlerle birlikte 2 şişe kozalak şurubu aldım. Siparişim elime ulaştı, kozalak şuruplarının birinin içinde, diğerinin ise kapak açıldıktan sonraki kısmında kürt çıktı. Fotoğrafları firmaya ilettim. Ürünler kurtlu olduğu için ürünleri evde bulundurmak istemeyip çöpe attım. Firma, ürünleri iade etmememi ve iade olmadığı durumlarda bir işlem yapılamayacağını söyledi.

Kurtlanma olayı büyük ihtimalle incirden kaynaklı, bu süreci kontrol edemeyip başka ürünlerine sıçramış durumda. Tüketiciler aldıkları ürünlerde buna dikkat etmeli, bununla ilgili oldukça fazla negatif yorum var. Organik ürün satılan yerlerde bu durumu biraz da olsa tolere edebiliriz. Fakat kusurlu ürün gönderip, ürünün fotoğraflarını göndermeme rağmen ayıplı ürünü kabul etmemek firmanın çok büyük eksikliği diye düşünüyorum.

Kaldı ki ben ürünleri atmasam dahi kargo ile uğraşmak da istemeyebilirim, kusur sizin, bunu kapatmak da sizin sorumluluğunuzda. Aynı yerden defalarca alışveriş yaptım, son siparişimdeki kozalak şurubu siparişimin meblağ olarak çok cüzi bir kısmını oluşturuyor, buradaki çözümsüz yaklaşımınız size hem itibar hem de müşteri kaybettiriyor. Sizden defalarca alışveriş yapmış, çoğu ürününüzü denemiş biri olarak müşterilerinize yaklaşım şeklinizi değiştirmenizi öneririm. Kurtlu ürün fotoğraflarını ekliyorum.

02 Aralık 2024 15:34 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Aralık 2024 22:36

Cevabınız için teşekkür ederim asıl konuyu çok iyi anlamışsınız aslında ama bununla ilgili hala harekete geçmekte ve doğru aksiyonu almakta zorlanıyorsunuz, konu suistimal konusu. O anki siparişime veya geçmiş siparişlerime bakıp bu konuda davranışımın suistimal olup olmadığını anlayabilmeniz gerekiyor. Burada ki tavrınız bana karşı ürünü iade edebilmek/ücretini alabilmek için bahane ürettiğim anlamına geliyor. Fiyatına bakmadan sizden alışveriş yapan müşterilerinize ne hissettiriyor sizce? Eğer siparişe bakarsanız tüm sipariş içerisinde %10 luk bir kısım için bunun peşine düşmem bu kadar uğraşmam mümkün mü. Tavrınız müşterilerinizi önemsemediğinizi hissettirdi bu yüzden burada paylaşma ihtiyacı duydum.

09 Aralık 2024 15:35

Problemin çözümü için teşekkür ederim.

Necmiye sonuçtan hiç memnun değil

Germencik Organik Kozalak Şurubu Tarihi

28 Aralık 2023 07:01
Defne sonuçtan memnun

24 Ağustos 2023 20:24
"İlk konuştuğumuz hanımefendiyle çözüm sağlayamadık fazlaca ticari düşünüp ürünleri alırken zorlama yoluna gidiyordu. Çözümü ismini hatırlamadığım bir beyefendiyle sağladık. Kuru gıda ürünlerin hepsini iade ettim ücret iadesini hemen yaptılar. Kargoyu hemen gönderiyorum dediğimde bile acelesi yok filan dediler bence bu şekilde olmalıydı en başından itibaren. Teşekkürler."
Organigiz.org Karaot Organik Doğal Diye Kurtlu Böcekli Ürün Gönderiyor
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2025 11:52

Ege_kuru_incir (Instagram) İncirler Kurtlu, Kirli Ve Kararmış