Genetiks Sağlık Hizmetleri Fetal DNA Testim Sonuçsuz Kaldı Para İademi İstiyorum

24 Mayıs 2023 19:53

Genetiks Marmara'da 6.500 TL'ye fetal DNA testi yaptırdım ve 2 kez testim sonuçsuz kaldı Tüketici Hakları'na açtığım davamı kazanmama rağmen para iadesi yapılmadı. İcra yoluna başvurdum kan sulandırıcı kullanıyordum defalarca bunu belirttim öncesinde 4 düşüğüm vardı zaten zor bir hamileliğim vardı psikolojik olarak hepsini belirttim genetik raporlarımı gösterdim sorun teşkil etmeyeceğini söylediler.

Kanımı aldılar 2 hafta bekledim ve sonuçsuz dediler. Para iadesi istedim. Yapmadılar. Hamileliğimi kullandılar bebeğimi düşünmediğimi belirttiler. İkna ettiler. 2. Kanı aldılar 1 gün iğnemi yapmadım kanım alındı tekrar bekledim ve yine sonuçsuz kaldı dediler. Aradıklarında iğneden dolayı olduğunu ve farklı firmada tekrar vermemi önerdiler buna ne maddi durumum ne de psikolojik durumum vardı bebeğim zaten 15 haftalık olmuştu.

Dörtlü tarama yaptırmak zorunda kaldım. Hastanemde ona da 695 TL para ödedim testim güzel sonuçlandı sonrasında Tüketici Hakları'na şikayet ettim savunma göndermediler. Karar benim lehime oldu. Para iadem onaylandı 2 hafta tekrar bekledim aramadılar para iademi yapmadılar.

Şimdi ise icra yoluyla almaya çalışıyorum. Sürecim uzuyor doğumuma sadece 2 ay kaldı bütün hamileliğimi onlarla uğraşarak geçirdim. Asgari ücretle geçinen bir bu miktar bizim için çok önemli artık paramı istiyorum

Çağatay sonuçtan hiç memnun değil

Genoks Genetik Hastalık Nipt Testinin Yanlış Çıkma İhtimali

02 Şubat 2024 17:32
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Fiyat Bilgisi Ve Güven Sorunu

02 Şubat 2025 18:47
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Fetal DNA Testi Sonuç Süresinde Gecikme Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Mayıs 2025 16:40