Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Telefon Tablet Ve PC Ödemesi

10 Aralık 2023 02:0846.888

GSB'nın vergisiz telefon, tablet ve PC desteği için başvurumu 2 haftadan uzun bir süre önce yaptım. Başvuru durumum "Öğrencilik durumunuz onaylanmıştır. Diğer başvuru şartları kontrol ediliyor." olarak gözükmekte ve ödeme yapılmadı ne zaman yapılacağı hakkında bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden Teşekkürler.

Yorumlar(16)

11 Şubat 2025 12:54

Üniversite öğrencisi vergisiz telefon son tarih nedir

30 Mart 2024 12:26

27.02.2024 tarihinde telefon öğrencilere vergisiz telefon desteği ile telefon aldım. Hala geri ödenmesi yapılmadı. Bir an önce para iademin yapılmasını talep ediyorum

13 Şubat 2024 13:10

Arkadaşlar yatan var mı?

Asiye
27 Ocak 2024 01:49

Ben aralık ayından beri yapmışım ama daha bir ücret yatmadı ve borçla aldım bu karara güvenip

24 Ocak 2024 16:11

Arkadaşlar yatan var mı acaba? Ocakta başvuru yaptık hala öğrenci bilgisi onaylandı diğerleri kontrol ediliyor diyor

21 Aralık 2023 15:58

20 Kasım ve öncesinde başvuru yapanların ödemeleri yatırmaya başlamışlar sıralı şekilde yatırılacakmış Aralık ayındaki başvurular da 2 Ocak itibaren yatırılacakmış... (Gsb 'nin bana belirttiği bilgidir.)

18 Aralık 2023 02:21

Elime ulaşan bilgilere göre sizlere yardımcı olmak isterim öncelikle (GİB) uygulamasını telefonunuza indirip (e-tebligat) yazan yere tıklayıp kayıt oluşturun kayıt olduktan sonra uygulamanın sol üst kısmındaki üç çizgiden e- arşiv faturalarımdan tarih aralığını aldığınız günle bir hafta geçmeyecek şekilde bitişi işaretleyip sorgulayın GİB kayıt devletin sistemi üzerinde elektronik kaydı gibi bir şey orada aldığınız ürün çıkıyorsa sıkıntı yok çıkmıyorsa aldığınız yere gidip (GİB) kayıt oluşturmasını söyleyin o kayıt oluşmazsa devlet sistemde sizi göremez ve olumsuz sonuçlanır fatura üzerinde t. C. Olmak zorundadır ve ilk girişten sonraki kısımda yanlış yapanlar VKN/t. C. Yazan kısma kendi t. C. Sini yazanlar olmuş orada vergi kimlik numarası veya satıcının t. C. Numarası yazılmalıdır bunlara dikkat edelim, vergi iadelerinde fatura kesim tarihini takiben ayın 20 si yani 20 Aralık'ta yatmaya başlayacaktır şimdiden hayırlı olmasını diliyorum sağlıcakla kalın.

Sergen
11 Aralık 2023 14:04

1 aydır bekliyorum "Başvuru Operatör Sorgusu Devam Ediyor."

Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Teknoloji Desteği Başvurumun Durumu Hakkında Bilgi Talebi

27 Mayıs 2024 10:286.271

1 Yorum

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Gençlik Ve SporBakanlığı Para İadem Uzun Süredir Yapılmıyor!

Başak
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Gençlik Ve SporBakanlığı Biz Uygulamasına Giremiyorum

Ayşe
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Gençlik Ve SporBakanlığı Teknoloji Destek Mağdurluğu

Orkun
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Gençlik Ve SporBakanlığı Van İpekyolu Çok Amaçlı Spor Salonu Pozitif Ayrımcılık

Ersin
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Gençlik Ve SporBakanlığı Kombineli Koltuk Kırılmış!

Emrah

Öne ÇıkanKonular