Gençlik ve Spor Bakanlığı Gsbbiz Genç Teknolojik Destek!

30 Nisan 2024 00:30

26.11.2024 tarihinde yaptığım Genç Teknolojik Destek Bilgisayar başvurum 'Fatura Kaydı GİB sisteminde bulunamamıştır. Girmiş olduğunuz “Firma VKN/TCKN” - “Fatura No” bilgilerini GİB sisteminden kontrol edip tekrar başvurmanız halinde başvurunuz değerlendirmeye alınacaktır.' gerekçesiyle reddedilmiştir. Ancak GİB resmi internet sitesinden e-arşiv faturamı kontrol ettiğimde kayıtlı olarak görülmektedir.
17.03.2024 tarihinde tekrar oluşturduğum başvurum yaklaşık iki haftadır 'IBAN bilgileriniz kontrol ediliyor.' diyerek bekletilmektedir. Satıcı VKN 1041005352, fatura numarası TEB2023000055507 olan ve GİB sisteminde kayıtlı olan faturamı 'kayıt bulunamadı' diyerek reddettikleri gibi, tekrar yaptığım başvuruda bir ayı geçkin süredir bekletiliyorum! Gerekli faturamı ve görselleri ek olarak koyuyorum ve en kısa zamanda gereğinin yapılmasını arz ediyorum.

Yusuf

Sorun çözüldü mü bende telefon alacağım ama yorumları görüyorumda kimsenin iadesi olmamış sanki

Yusuf

Bende yarın telefon almayı düşünüyorum ama yorumlar hep kötü ne yapsam bilemedim de

Cemre
Cemre

Hayır, ilk yaptığım başvuru yukarıda bahsettiğim sebeplerden ötürü reddedildi, diğer başvurumun üzerinden 1,5 ay geçti fakat hala dönüş yok

Bünyamin
Bünyamin

E fatura üzerinde QR kod varsa onu gsbbiz uygulaması üzerinden okutun

01 Mart 2024 13:42
Gençlik ve Spor Bakanlığı Vergisiz Bilgisayar Desteğinden Faydalanamıyorum