Geldimarket'ten Alışverişte İade Sorunu: Tüketici Hakem Heyeti Kararına Rağmen Çözülmeyen Mağduriyet

1 Kasım 2024 22:271.218

Y3 teknoloji ticaret limited şirketi ünvanlı internette Geldimarket isimli siteden alışveriş yaptım. Aylarca ne aldığım ürünü ne de iademi alabildim. Tüketici Hakem Heyeti'ne verdim, onu da kazanmama rağmen iadem yine yapılmadı.

15 Kasım 2024 11:02 (Şikayetten 13 gün sonra)

Doğru ve gerçek içeriğin ifade özgürlüğünü savunuyoruz yapıcı içerikler markamızı geliştiren geri bildirimlerdir. Kullanıcımıza süreç hakkında bilgi verilmiş olup iletişim kanallarımız daima açıktır. Tüm beyanlarımızın kanun nezdinde esas ve gerçekliğini onaylıyoruz. Saygılarımızla geldimarket.com

Timuçin
15 Kasım 2024 11:25

Kimse bana bir açıklama yapmadı. Kurumsal firma dili ile yanıltmaya devam ediyorsunuz.

Timuçin
15 Kasım 2024 11:30

Elimde kesinleşmiş Tüketici Hakem Heyeti kararına rağmen aldığınız ücreti bir yılı geçmiş bir suredir ödemiyorsunuz. Tüm kanallarınız iletişime kapalı. Zaten doğru dürüstte bir kanalınızda yok. Hakem Heyeti kararını icra dairesine verip icra yoluna gideceğim. Gerçi adresinizde olduğunuzuda sanmıyorum. Yinede yasal yollardan ilerlemeye devam edeceğim.

Mikail
Benzer Şikayeti Var
6 Kasım 2024 12:54

O kadar işe yaramaz bir firma ki, cevap bile yazmıyorlar. Bende aynı duruma düştüm. İyi ki fazla para kaptırmadım.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Geldimarket Mağduruyum

13 Mayıs 2024 10:51629

Geldimarket adlı sanal alışveriş merkezinden 546 TL tutarında alışveriş gerçekleştirdim. 15 gün içinde ürünler gönderilm...

Geldimarket Yalancı

4 Şubat 2024 19:08337

Geldi Market'ten aldığım ürünler 1 aydan fazla süre geçmesine rağmen tarafıma gönderilmedi. Müşteri hizmetleri 1 aydır ç...

1 Destek1 Yorum

Geldimarket Kapatılması Gereken Mağduriyet Sitesi

6 Şubat 2024 17:49560

Geldimarket isimli site mağdurlarına sesleniyorum. Mağduriyet büyüyerek devam etmektedir. Yasal süreçte Tüketici Hakem H...

1 Destek