Geldi Market güvenilir mi?

866 Görüntülenme

Geldi Market, kullanıcılarına güvenilir bir alışveriş deneyimi sunmayı hedeflemektedir. Ancak bazı kullanıcılar teslimat ile ilgili şikayetlerde bulunmaktadır. Şikayetvar'da yer alan yorumları inceleyerek, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

9 Yorum109 Şikayet

9 Yorum

29 Ağustos 2024 23:03
Hep yalan dolan işleri ve oyalama taktiği. Bırakın bu oyalama işlerini de benim ve benim gibi mağdur olmuş kişilerin para iadesini yapın. Bu nasıl bir sorumsuz firmadır. Sorun değil çözüm üretin ve para iade işlemlerini bir an önce yapın.
10 Eylül 2024 18:46
Siz ne kadar sorumsuz bir firmaymışsınız. Her seferinde beni ve benim gibi onlarca vatandaşı oyalayıp duruyorsunuz. Şu paramı bir an önce iade edin. Bugün tam 40 gün oldu halen paramı iade etmediniz. Sizi mahkemeye verdim. Ayrıca Ticaret Bakanlığı ve CİMER'e de şikayet ettim. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim. Artık bu iş adalet önünde çözülecek. Benimle yaptığınız yazışmalar vaatleri de delil olarak mahkemeye verdim. Bundan sonrası adalet önünde çözülecek. Bu ayıbınızı bir an önce çözün.
Seyit
20 Eylül 2024 21:30
3 ay oldu para iadesi bekliyorum eşime dostuma nasıl tavsiye edeyim sizin FirmanızıBakış açım değişti
15 Ağustos 2024 19:18
İptal ve iade işlemi başlatmam rağmen diğer mağdurları gibi para iademi 15 gün geçmesine rağmen hala alamadım. Bir oyalama taktiği içindeler. Muhasebe ödeme yapacak deyiş konuyu geçiştiriyor. Alparslan 10 Ağustos 20:44 Geldimarket Y3 Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Şikayet Geldimarket Y3 Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Şikayet Sizinle yaptığım görüşmede bana para iademin 3 ile 7 gün içinde yapılacağını söylüyorsunuz ama bugün tam 10 gün oldu halen paramı iade etmediniz. Kendinizi haklı göstermeye çalışıyorsunuz ama haksızsınız. 10 gündür paramı kullanıyorsunuz. Paramı bir an önce iade ederseniz sevinirim 12 Ağustos 16:12 Geldimarket Y3 Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Şikayet Geldimarket Y3 Teknoloji Ve Ticaret Limited Şirketi hakkında Şikayet Hani siz iade işlemini ile 7 gün içinde yapılacağını söylüyorsunuz ama bugün tam 11 gün oldu. Bana halen muhasebe en kısa zamanda ödeme yapacak diyorsunuz. 10 gündür paramı iade etmediniz. Daha ne kadar bekleyeceğim.
Seyfettin
7 Şubat 2025 16:11
Kesinlikle güvenilir değil. Yıllardır ürünlerimizi göndermedir. Açıkçası hala satış yaptıklarını görünce e-ticaret sisteminin tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
3 Ekim 2024 14:48
01.08.20024 de geldi market y3 teknoloji ve ticaret limited şirketi isimli bir siteden 8600 TL lik alışveriş yaptım. Daha sonra siteden bu işlemden şüpheli bir satış olduğundan şüphelenerek aynı gün paramın tarafıma iadesini ve yapılan işlemin iptal edilmesi için ilgili siteye müracaat ettim.Bana 3-7 gün içinde iade edilecek dendi. Ancak bugüne kadar para iade işlemi gerçekleşmedi. Bugün tam 65 gün oldu. İlgili satıcıya sorduğumda iade edilecek deniyor ama bana dönüş yapmıyor ve iade işlemini yapmıyorlar. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
30 Kasım 2024 13:37
Merhabalar geldimarket den 29.08.2024/tarihinde sipariş ettiğim ürün gönderilmedi üzerinden kaç ay olmasına rağmen para iadem yapılmadı sürekli erteleyip duruyorlar bende mağdurum
Geldimarket Logo
Geldimarket