Ali sonuçtan hiç memnun değil

Geldimarket Güven Sorunu Yaşatan Alışveriş Deneyimi

13 Ekim 2024 12:27

Yüzlerce kişiyi mağdur eden bir durumla karşı karşıyayız. Bu firma, müşterilerinin güvenini sarsan bir tutum sergiliyor. Şikayetvar.com'u suçlayarak, birçok kişinin parasını iade ettiğini iddia ediyorlar. Ancak bu, bir karalama kampanyasına uğradıklarını söylemekten öteye gitmiyor. Firmanın tüm iddiaları yanıltıcı. Nisan 2024'ten beri müşterilerini oyalıyor, ne para iade ediyor ne de ürün gönderiyor.

24 Ekim 2024 09:58

Geldi market iade yapmıyor ve ürün yollamıyor. Yüzlerce hakkında şikayet var. Eninde sonunda yakayı ele verecek. 4000 liralık alışveriş yaptım misan 2024 te ne para iade edildi ne de ürün yollandı. Kalkmış bir de şikayetvar.com a en büyük dava açtık diyor.

13 Ekim 2024 17:54

Kesinlikle bu firma herkesin parasını alıp iade etmiyor. Bu firmadan 4. Ayda fırın aldım hala paramı iade etmedi. Ürünü de yollamıyor çok mağdur var ve bu siteden alışveriş yapılmaz. Benim gibi çok mağdur var. Savcılığa şikayet ettim

25 Ekim 2024 11:29 (Şikayetten 11 gün sonra)
25 Ekim 2024 12:24

Sözde bana süreç ile ilgili bilgi verilmiş. Ne arayan var ne soran. İade edeceğiz diye bir cevap ta yok ürününü yollayacağız diye bir cevap ta yok.  Bu firma kanun önünde hesap verecek ve gerekli cezayı mutlaka alacaktır. 7 aydır geri dönüşü yok. Sadece icradan vazgeçmek için şikayetini geri çekmemi istemiştir. Faiz ve icra masrafları firmayı güç duruma sokuyor diye bir cevap verdiler ve yine arkasında durmadılar

Metin
Metin

Bu site kesinlikle iade yapmıyor üründe göndermiyor. Mayıstan beri verdiğim siparişimle ne ürün geldi ne de paramın iadesi yapılmadı. Yasal yollara başvurmaktan başka çaremiz yok.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Geldi Market güvenilir mi?
Geldi Market kimin?

Fatih sonuçtan çok memnun

21 Mayıs 2024 18:19
Nigar sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 19:54

22 Kasım 2023 11:09