GeForce Now Abonelik Güncellemesi Sonrası Fortnite Sorunları

15 Aralık 2024 17:58

Uzun zamandır kullandığım GeForce Now Game+ yeni abonelik sistemini çıkarmasıyla beraber sorunları da beraberinde getirdi. Fortnite oyununa giriş yapmakta zorluk yaşamaya başladım ve bununla ilgili müşteri hizmetleri numarası veya canlı destek gibi yardım alabileceğim herhangi bir yer bulunmaması sebebiyle ne yapacağımı şaşırdım açıkçası. İlk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum ve sorunu tanımlamam gerekirse, "Fortnite" oyununu başlattığım zaman önce sırada bekletiliyorum, sıra bana geliyor ve oyun açılıyor. Anti-cheating ekranını geçiyor ve tam oyun açılacak mod ekranına gelecekken birden GeForce kapanıyor ve oyun kitaplığıma geri dönüyorum. Bu sorun yaklaşık 2 gündür yaşanıyor ve düzeltmek için önce işletim sistemi güncellememi, daha sonra da GeForce Now uygulamasını silip geri yüklemeyi denedim. Ancak hiçbir şekilde sorunum çözülmedi.

15 Aralık 2024 17:59 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Sizi önemsiyor ve deneyiminizi iyileştirmek için çalışıyoruz. Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

16 Aralık 2024 10:41

Değerli Müşterimiz, Talebinizi incelenmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. Sonuçlandığında size bilgi verileceğini paylaşmak ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, GeForce NOW powered by GAME+

18 Aralık 2024 18:52

İncelemeniz ve cevap vermeniz için 2 gündür bekliyorum ve aynı sorun olduğu gibi devam etmekte. Oyunlara girmeye çalıştığım zaman yükleniyor oyun tam açılacakken bir anda kapanıyor. Birden fazla kez üst üste girmeye çalıştım ve sadece 1 kere oyun oynayabildim. Oturum sürem sona erdiği zaman tekrar girmeye çalıştığımda yine aynı sorun yaşandığı için oyun oynayamıyorum. Bu hizmet için para ödüyoruz bir de.

18 Aralık 2024 21:27

Sorunum çözülmediği gibi bir geri dönüşte yapmamanız sebebiyle Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet başvurusu yapmaya gidiyorum teşekkürler yardımcı olmadığınız için.

Utku sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2024 23:08
GeForce NOW powered by GAME+ Fortnite Oyununda Bağlantı Sorunu Ve Müşteri Hizmeti Eksikliği
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2023 00:24

14 Haziran 2024 23:35
Geforce Now Oturum Başlatılırken Sorun Oluşması
Muhammetali sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 00:19
"Anında yardım edildi gerçekten bayağı iyi yardım ekibi var hepsine teşekkür ediyorum sorunumu 1 gün içerisine düzeltiler."
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

28 Mayıs 2024 14:08