Gazmatik Parra Kodu Nasıl Kullanacağım

28 Mart 2024 20:042.445

AnkaraKart ile bugün Ankara'nın Ayvalı bölgesindeki 235 numaralı, 4075 isimli kioska gaz faturası ödedim. 65 TL olan eksik tutarı 200 TL nakit olarak kioska ekledim ve 135 TL para üstüm ParaKod olarak görünüyor. Bunu nasıl kullanacağım? ParaKod bilgisi elimdeki faturada mevcut.

28 Mart 2024 20:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba Burcu Hanım, Öncelikle yaşamış olduğunuz sorun için üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza geri dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz, Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

28 Mart 2024 20:06

Merhaba Bucu Hanım, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza dönüş sağlandığını ancak ulaşılamadığı görüntülenmektedir. Gün içerisinde yetkili arkadaşlarımız tarafınıza tekrar dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günleri dileriz. Saygılarımızla

29 Mart 2024 10:48

Merhaba Burcu Hanım, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız tarafınıza dönüş sağlandığını ancak ulaşılamadığı görüntülenmektedir. Gün içerisinde yetkili arkadaşlarımız tarafınıza tekrar dönüş sağlayacaklardır. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günleri dileriz. Saygılarımızla

29 Mart 2024 16:43

Merhaba Burcu Hanım, Talebinize istinaden yetkili arkadaşlarımız ile görüşme sağladığınızı ve işlemleriniz hakkında bilgi verildiği görülmektedir. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

AnkaraKart Parakod Kullanımı Hakkında Yardım Talebi

26 Ocak 2025 14:32839

"Teşekkürler"

Gazmatik Kiosk Ödeme Sorunu

25 Aralık 2023 22:321.285

Ankara Mutlu Mahallesi pazar yerinde bulunan Gazmatik kioska Başkent Kart'a faturamı ödemek için 270 TL yatırdım ama kar...

Gazmatik Kiosk Ödeme Sorunu

Ankara Gazmatik'te Parakod Sorunu

14 Ocak 2025 13:27560

"Sorunum çözüldü teşekkürler"

Gazmatik Ankara Doğal Gaz

19 Kasım 2023 21:32694

"Bu kadar hızlı bir şekilde çözüme ulaşmak çok güzel çok şaşırdım başarınızın devam etmesini dilerim saygılarımla. Teşekkürler..."

Gazmatik Başkentkart Ödeme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Erişimsizliği

17 Aralık 2024 16:111.671

"Teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Gazmatik Para Üstünü İstiyorum!

Gazmatik ParaÜstünü İstiyorum!

Ömer
Gazmatik Gaz Aldım. Kod Hatası Verdi. Yüklemiyor!

Gazmatik GazAldım. Kod Hatası Verdi. Yüklemiyor!

Hanedan
Gazmatik Para İade Talebi!

Gazmatik Paraİade Talebi!

Emrah
Gazmatik Para İadesi Talebi!

Gazmatik Paraİadesi Talebi!

Emrah
Gazmatik Para İade Sorunu!

Gazmatik Paraİade Sorunu!

Ümit