Gürültü Kirliliği Ve İlgisizlik

11 Kasım 22:32

Şemsi Paşa Mah. 30. Sokak No:27-29 Daire 7'de oturuyorum. Çalışanınız H**** Bey ve ailesi sürekli olarak gürültü yapmaya devam ediyor. Demek ki yaptığım şikayetler ciddiye alınmıyor, aksine bizimle dalga geçiliyor. Bu durumun sebebi belediye çalışanı olmalarından mı kaynaklanıyor bilemiyorum. Biz çalışan bir aileyiz. Onların hoplamasına, koşmasına, gürültüsüne ve yüksek sesli muhabbetlerine katlanmak zorunda mıyız? Defalarca çektiğimiz bu zulmü dile getirdik, ancak H**** Bey ve ailesi ısrarla devam ediyor. Bu sefer çözümü sizden bekliyorum. Kendisine ve ailesine rahatsızlığımızı Türkçe anlatır mısınız? Bu fütursuzlukları nereye kadar devam edecek? Biz hangi mercilere iletelim?

16 Kasım 21:52

Belediyenizde çalışan h*** bey ve ailesinin komşu haklarını hiçe sayarak sürekli yapmış oldukları gürültü şiddeti devam etmektedir. Kendileri ve ailesi üst katta oturdukları için hafta içi hafta sonu fark etmeksizin çocuklarının tepinmelerine koşmalarına aldırmadan müsaade ediyorlar. Saat 21.45 salonda ki gürültülerinden yatak odasına kaçtık. Maalesef burda da huzur yok. Çünkü yatak odası sinin üstü onların mutfağı... Ailenin mutfak yaşamı da salondaki gibi tepinerekve gürültülü. Yaptığım şikayetler sonuçsuz kaldı. Şikayetler ilgililere ulaşmadığını düşünüyorum. Sorumlu kişilerin görevlerini yerine getirmesini bekliyorum. Bu şekilde bir aile hayatı olmaz. Akdi takdirde bu şikayetim CİMER e kadar ulaşacaktır. Bu bir tehdit değildir. Sorunumuza kalıcı çözüm aramaktayız.

12 Kasım 19:56

Merhabalar. Saat 19.00 da eve geldik. Belediye çalışanınız H*** bey ailesi yaklaşık bir saattir üst katımda çocuklarının bağrışması tepinmelerini umursamazcasına eşlik ederek müsaade etmektedirler. Yaptığım şikayetler yerine ulaşmadığı kanısı hasıl olmuştur. Şiddetli bir şekilde gürültüleri ne devam etm ktedirler. Hakan bey ailesine gürültü şiddetine magtuz kalıyoruz... İvedi çözüm bulmasını bekliyoruz. Kendileri bu özgürlüğü nereden alıyorlar. Kendi evimizde sessiz sakin ve huzurlu bir şekilde oturamıyoruz. Lütfen yardım. Ekte sunduğum görsel metinde de halimizi sıkıntılarımızı dile getirdik daha ne kadar katlanicaz. Bilemiyorum

Gülçin
09 Ocak 23:24