Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'nde Fahiş Fiyat!

19 Aralık 2024 19:22

Sağlığımız kötü niyetli işletmelere emanet! İzmir - Gaziemir'de bulunan özel bir hastaneye, Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'ne acil durumumuzdan dolayı 14 Aralık günü kan vermek için gittik ve sadece tek bir değer bakılmasını istedik. Bize 2.500 TL fiyat söylendi ve hiçbir bilgi verilmedi. Araçta küçük oğlum beklediği için fiyatın farkında olmadan temassız kredi kartımla ödeme yapıp direkt kan verip aracıma geldim. Araca binince eşimle birlikte fiyat ikilemine düştükten sonra devam ettik. Sadece 3 gün sonra farklı bir özel hastanede aynı değere baktırmak için kan verdim ve sadece 350 TL ücret talep ettiler. Birkaç özel hastanede de fiyatları araştırdıktan sonra, en fazla 1100 TL alınan kan tahlili için 2500 TL ödediğimiz hastaneyi arayarak durumu anlattık. Hastaneye gelip Kurum Müdürü *** Hanım'la görüşmemiz gerektiğini söylediler. Bugün hastaneye gittik ve *** Hanım'la konuşmak istedik ancak daha lafımız bitmeden, karşısındaki hanımefendi üfleyip püflemeye başladı ve 'İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz.' üslubuyla karşılaştık. Asgari ücretle çalışıp almamız gereken önemli bir kan sonucu için, bizim rahatsızlığımızı kullanarak bizden fahiş ücret alan, başta bize yardımcı olmayan *** Hanım olmak üzere tüm Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'ne benden fazla alınan paramı helal etmiyorum.

Gaziemir Cerrahi Tıp Merkezi'nde Aşırı Ücretlendirme

17 Mart 2025 22:40
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tanı Ve Ücret Talebiyle Karşılaşan Hastanın Şaşkınlığı

17 Mart 2025 00:47