Gaziantep Geziyor My Joy Tur Çok Kötü

Gaziantep Geziyor My Joy Tur Çok Kötü
22 Nisan 2024 13:29

Firma ile ilgili yaşadığım olumsuz deneyimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle 20-21 Nisan Mardin turu için 20 Nisan gecesi saat 23.00'te hareket edileceği belirtilmişti, ancak daha sonra bu saat gece 01.00'a ertelendi. Bu değişiklikten önceden haberdar edildiğimiz için bir sorun yaşamadık. Ancak gece 12.40 civarında firmanın önünde toplandığımızda ne araç vardı ne de herhangi bir bilgilendirme yapıldı. Başka bir turdan gelen ve Nizip'e gitmesi gereken bir grup, kendi araçlarının gelmediğini belirterek araçtan inmeyi reddetti ve bu durum hem onları hem de bizi mağdur etti. Sorunun çözümü konusunda herhangi bir adım atılmadı. Gece 1'den 3'e kadar bekletildik ve ancak polis müdahalesi sonucunda yola çıkabildik. 'Lüks araçlarla seyahat edilecek' denilmesine rağmen bizi taşıyan araç oldukça kötü durumdaydı; dar, kirli ve sürekli arıza veren, gürültülü bir araçtı. Tur rehberi ve firma görevlisinin yetersiz tutumları da cabasıydı. Bu yaşananlar nedeniyle firmanın hizmet kalitesinden memnun kalmadım ve maalesef olumsuz bir deneyim yaşadım.

profile profile

22 Nisan 2024 12:38

22 Nisan 2024 16:26
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

03 Mayıs 2024 11:31
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Turda Güvensiz Yolculuk Ve Şoför Hatalarıyla Dolu Kötü Bir Deneyim

Yasemin