Gazi Üniversitesi Hastanesi Ücretli Nöroloji Sekreterlerinin Telefonlara Bakmaması

8 Eylül 2023 09:3214.345

Ankara Üniversitesi Gazi Hastanesi ücretli nöroloji bölümündeki sekreterlerde inanılmaz bir umursamazlık var. Saatlerce telefonda arıyorum açmıyorlar. Hastaneye gittim yanlarında arıyorum telefon çalıyor hiçbir işleri yok kaldırıp bakmıyorlar. Derhal denetlenmesi gerekiyor. Bu kadar hastayı mağdur ediyorlar.

Kübra
Benzer Şikayeti Var
22 Eylül 2023 15:02

Bende aynı durumdan şikayetçiyim delirdim resmen 2 aydır arıyorum açmıyorlar başka şehirdeyim gidip de randevu almam imkansız :(

14 Eylül 2023 11:10

Ben de aynı dertten muzdaribim. Hastanede genelde bir umursamazlık var. Sanki bizler keyfinizden geliyoruz hastaneye. Yardımcı olmaları gerekirken tam aksini yapıp kişileri mağdur ediyorlar. Bu nasıl bir umursamazlık anlamış değilim. Maaşlarını almaya gelince kimse almam demiyor iş yapmaya gelince kaynatılıyor bu kabul edilemez bir durum ama be acıdır ki her yerde bunu yaşıyoruz. İş ahlakı denilen bir şey kalmamış toplumumuzda üzgünüm.

Gazi Üniversitesi Hastanesi Gazi Hastanesi Bölümleri Telefonları Açmıyor

22 Eylül 2023 15:2314.709

Ankara'da ikamet etmiyorum Kızımın hasta dosyası Gazi hastanesinde. Randevu için numarayı arayın dediler ama hiçbir sekr...

2 Destek

Gazi Üniversitesi Hastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gazi ÜniversitesiHastanesi Yangın Merdivenleri Sigara İzmaritleriyle Dolu, 5. Kat

Gül
Gazi Üniversitesi Hastanesi Gereken Uyarı Yapılsın