Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Gazdaş Trakya Bölgesi Aboneliğinde Bilgilendirme Eksikliği Ve Ödeme Sorunu

30 Aralık 2024 15:10

Trakya bölgesi Gazdaş üzerinden bulunan aboneliğimde doğalgaz faturam gelmesine ve otomatik ödeme talimatım bulunmasına rağmen mobil bankacılık üzerinden ödenmeyen fatura bildirimin üzerine şikayet oluşturma gereği duydum.

Faturamın son ödeme tarihi 23 Aralık olmasına karşın firma tarafından ne bilgilendirme ne aydınlatma paylaşıldı. Normalde bankacılık üzerinden yaptığım ödemeyi şu anda yapamıyorum. E-Devlet sistemi üzerinden de ulaşabildiğim hizmete ulaşılamıyor. Bankalar abone numaramı girdiğimde hata veriyor.

Sorunun sizden kaynaklı olduğu kesin ama hiçbir şekilde bilgilendirme yapılmadı. Bu yüzden ilerleyen günlerde faturam geciktiği için herhangi bir cezai işlem tarafıma yansıtılırsa sorumlular hakkında gerekli yaptırımın uygulanması için hukuki sürece başvuracağımı, Tüketici Hakem Heyeti'ne gerekli bildirimleri yapacağımı beyan ediyorum.

Neden tarafıma bilgi verilmedi ve ilerleyen günlerde gecikme zammı vesaire gelmeyeceğini nereden bileceğim. Abone olan müşteriyi bilgisi dışında mağdur etmek ne demek!. Herhangi bir kesinti olursa veya ödenmemiş fatura nedeniyle icra takibine varan olaylarla karşılaşırsam eğer itibar zedelenmesi nedeniyle hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım.! Firma bilgi vermedi ama ben yayınlıyorum. Hazır olun.!

07 Ocak 2025 21:50 (Şikayetten 8 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Bilgi Teknolojileri sistemlerimizde yapılan planlı bakım ve iyileştirme çalışmaları tamamlanmıştır. Bu süreçte Şirketimize göstermiş olduğunuz anlayış ve güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, GAZDAŞ TRAKYA

Atakan sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2024 15:48
"Sorunum kısa sürede çözüldü teşekkür ederim."

30 Aralık 2024 12:55

31 Aralık 2024 12:00
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Gazdaş Trakya Bölgesi'nde Fatura Bilgilendirme Eksikliği Ve Gecikme Faizi Sorunu

05 Şubat 2025 00:41
Hasan sonuçtan çok memnun