Deniz sonuçtan çok memnun

Gate.io Gönderilen Yanlış Coinin Bir Yıldır İade Edilmemesi

Deniz
13 Aralık 2023 23:23
Deniz'in Teşekkür Mesajı
“Uzun bir süre olsa da sorunum çözüldü ve para iadesi yapıldı. Buradan Gate.io yetkililerine teşekkür ediyorum.”

Gate.io müşterisi olarak gerçekten yoruldum. Bir yıldan uzun süre önce merkeziyetsiz bir borsadan Gate.io'ya Wrapped Solana isimli bir kripto para gönderdim. Solana ağını kullanarak gönderdiğim kripto para cüzdanıma ulaşmayınca açtığım destek talebine verilen yanıtta Wrapped Sol'un desteklenmediği bilgisi verildi ve bir gün Wrapped Sol desteklenirse iademin yapılacağı söylendi. Zaman içerisinde borsaya eklenen 'Token Kurtarma' seçeneği üzerinden 100 USDT ödeyerek kurtarma işlemini başlattım. Ancak daha önce borsaya gönderdiğim cüzdanım kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiği için bu kripto paranın güvenli bir adresime iadesini talep ettim. Önce iadeyi sadece gönderici adresine yapacaklarını söylediler, sonra da Wrapped Sol'u kurtaramayacaklarını ifade ettiler.

Sonuç olarak belirtmem gerekir ki Gate.io müşteri iletişimi yönünden gerçekten rakiplerinin çok altında kalmıştır. Bir yıldır verdiğim mücadele halen sonuçlanmış değil. Linkedin'de yetkililere ulaştım, Telegram'da yetkililerle iletişime geçtim, herkese durumu anlattım ancak Gate.io müşterinin sorununu çözme konusunda başarısız bir borsadır. Belki bir gün bu şikayeti gören ve çalıştığı şirketi önemseyen bir yetkili bu sorunu çözer diye umuyorum. O zaman buraya gelip teşekkür mesajı yayınlayacağım. Ancak bu yakın bir zamanda mümkün görünmüyor. Destek bileti numaram burada yer alsın: 957385

Deniz
27 Aralık 2023 15:36

Selam arkadaşlar benim Google Authenticator kodu için gate İO gerekli bilgiler gönderdim fakat bilgiler yetersiz dedi ve devre dışı bırakmaları için bir bilet gönderin diyor bilet ne demek nasıl olur bilmiyorum lütfen yardımcı olun

Ceyhan
19 Temmuz 2024 16:51

Gate.io Paramı Geri Ver

27 Ekim 2023 10:51
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
14 Nisan 2024 21:21