Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Gate Investment Mağdur Etti

19 Mayıs 2024 10:48

Gate Invest Markets adlı firma ve çalışanı y***** Beni defalarca arayarak ikna etti sonrasında benimle d*** İsminde yatırım danışmanı ilgilendi ve sürekli hesabı sıkıştıracak işlemler açtırarak para eklememi istedi yazışmalarda ters işlem açalım vb. Farklı önerilerde bulunmama rağmen hiçbir sıkıntı yok işlemlerle oynamayın dedi. Bir gece hesabım çökmek üzereyken benim bilgim olmadan Debit tanımlattığını ve hesabı kurtardığını söyledi bundan sonraki süreçte sürekli Debiti geri ödemem gerektiğini söyleyerek para yatırmamı istedi. Sonunda bu giden işlemleri sell olarak 6 tane işlem açtırdı ve işlemlere dokunmamamı söyledi sonuç olarak tam 3400 USD yatırdığım parayı bilerek isteyerek yanıltıcı bilgiler sunarak el koydu. Bütün yazışmalar telefon numaraları, hesap ekran görüntüleri elimde mevcut. 3400 USD yatırdım hiç çekim yapmadım. Gate Invest şirket tarafından mağduriyetimin giderilmesi istiyorum. İlerleyen süreçte görselleri de ekleyeceğim.

31 Mayıs 2024 00:39

Paramı gönderebilmeleri için 500 USD göndermem gerektiği söyleniyor. Para istemeye devam ediyorlar. Kesinlikle güvenmiyorum

İsa
İsa

Aynısını banada yaptılar bunların olayı bu demek ki bende şikayet vara yazdım ama inş kurtarırız

Evet maalesef

28 Nisan 2024 15:45
Gave Invest Markets Gate İnvest Market Mağduruyum
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 14:47
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 15:49