Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Eksik Parça Sorunu

Fatma
26 Haziran 2024 13:07

Garenta Next Level AVM de bulunan şubesinden 4 gün önce araç kiraladık ek sürücü ile birlikte. Aracı alırken sadece yedek lastik bölümünü dışından açıp ek sürücüye tanıtmışlar yasa gereği benimde bakmam gerekiyormuş sanırım ama öyle bir şey söylemediler. Neyse aracın sadece o bölümü açıp lastiği gösterdiler lastiğin içinde bulunan parçalarından hiçbir şekilde bahsedilmedi bizde haliyle görmedik ki lastikle alakalı hiçbir sorun yaşamadığımız için o bölüm araç bizdeyken kesinlikle açılmadı zaten.

Aracın tesliminden bir gün sonra yani bugün bizzat beni arayıp iki üç parçasının eksik olup o parçaların ücretinin yaklaşık 13.000 TL olduğunu söylediler böyle bir durumu kesinlikle kabul etmediğimi ilettim hakkımı sonuna kadar uğraşıp arayacağım. Ben böyle bir şey görmedim.

Lastikte problem yaşamamışım benim o bölümle ne işim olabilir. Bizimle ilgilenen 2 kişi aracı kontrol ettiğinde bile birbirlerinden haberi yok içindeki lastik kullanılmış bile dediler kullanılmamasına rağmen sonrasında diğer çalışan onun daha önce kullanıldığını bizle alakası olmadığını iletti zaten. Yani firmanın hiçbir şekilde birbirleriyle bağlantısı yok.

Lastiğin eski olduğunu bile bilmeyen çalışanları bu parçalarında eksik olduğunu bilmemesi normal. Bu süreçle yakından ilgilenip üstüme atılı haksız suçlama sonuçlandıktan sonra doğrusu çıktığında görüştüğüm ve bu konuda sorumluluğu olan herkesi üşenmeden dava edeceğim bu normal bir durum kesinlikle değil. Ne zamandır araç kiralıyoruz ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım.

Garenta'da Rezervasyon Skandalı: Planlarımız Altüst Oldu!

11 Aralık 2024 20:39

Harun
11 Eylül 2023 18:18

Garenta Ödemelerim İade Olmadı

25 Eylül 2024 16:00
Garenta Ödemelerim İade Olmadı
Oğulcan sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Araç Kiralama Skandalı

Oğulcan