Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Gamepower X60 İntense Siyah Ekran

03 Eylül 2023 17:14

Gamepower X60 intense monitörümü bir süredir sorunsuz kullanıyordum lakin artık bilgisayarı açmama rağmen monitör açılmıyor. Işığı yanıyor ama siyah ekran geliyor. Gamepower logosu ve menü ekranı bile gelmiyor. Birkaç sefer bilgisayarı kapat aç yaptığımda düzelmişti ama o da fayda etmiyor artık. Başka kişiler de bu sorunu yaşamış yakın zamanlarda. Neden acaba?

04 Eylül 2023 08:48 (Şikayetten 15 saat sonra)
24 Eylül 2023 10:29

Bir kere aradılar onu açamadım, daha da aramadılar. Bu işi farklı yöntemlerle çözmek gerekiyor herhalde.

Yorumlar (7)

Osman

Dostum ne yaptın sorunu halledebildin mi aynı sorun için bende kayıt oluşturdum da hala işkence çekiyorum...

Osman

Bende aynı şekilde yöntem geliştirdim bilgisayarı ilk açtığımda nadir bazen direk açılıyor ama çoğu zaman 10 dakika 20 dakika bekliyorum sürekli 2 monitör kullandığım için eski monitörle ekran değiştiriyorum sürekli ya da elektrik kablosunu çıkartıp takıyorum 10 20 30 sefer denemeden sonra kendine geliyor bu sorun anakarttan kaynaklanıyormuş sanırım yani monitör bozuk herkeste sorun var bunu şikayet edelim genel sorun için belki ses getirir.

Emirhan

Hayır düzelmedi sürekli yeni yöntemler geliştiriyorum açmak için. Yeni yöntemim PC yi açıyoruz monitör açılıyor akabinde, sonrasında 5 dakika öyle bekliyor monitör, sonra fişini çekip bir 5 dakika da öyle bekliyorum %50 ihtimalle açılıyor açılmazsa tekrarlıyorum. Bazen düzeliyor ama elektrikler gittiğinde misal tekrar bozuluyor. Fişten çıkarmamak gerekiyor düzelirse. Muhtemelen sorun da elektrik gidip gelmesinden oldu.

Resul

Kardeşim merhaba aynı sorun bende de var şu an herhangi bir çözümünü bulabildin mi acaba cevap yazabilirsen sevinirim ;)

Resul

Kardeşim selam aleyküm aynı sorunu bende yaşıyorum herhangi bir çözümü oldu mu acaba acil cevap yaazabilirsen memnun olurum geçmiş olsun sana da :)

Emirhan

Düzelir gibi olmuş sorun devam ediyor.

Emirhan

Bütün kablolarla oynadım monitörün çözüldü bir süre sonra.

30 Eylül 2024 23:21
Bassel sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2025 20:39

21 Ocak 2024 16:59