Bulent sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Tınaztepe Galen Bayraklı Hastanesi Tınaztepe Hastanesi Hasta Deneyimi

22 Eylül 2023 20:17

09.09.2023 'te babamı Buca Tınaztepe hastanesine yüksek tansiyonla acilden giriş yaptık. Görevli doktor ** beyefendi kan tahlili alıp bizi soğuk algınlığından dolayı tansiyonu çıkmış deyip taburcu etti ve biz ne gerekiyorsa yapılmasını ilettik, yatıp dinlenmesini söyledi ve babamızı alıp eve geldik. Daha sonra tekrar aynı şikayetle hastaneye gittik, bu sefer morfin vurup geri yolladılar. 10.09.2023 tarihinde ağrı git gide şiddetlendiğinde bir kez daha aynı hastaneye götürdük, bu sefer doktor ** bey vardı. Direkt beyin filmi çekilmesini söyledi ve burada beyin kanaması gerçekleştiğini söyledi ve bizi kendi hastaneleri olan Tınaztepe galen Hastanesi'ne ambulans ile sevk ettiler.

Acilden yoğun bakıma aldılar sevk ederken 25 bin ile 150 bin arası ücret çıkabilir diye söylendi. Anjiyo yapıldıktan sonra hesap kabardı, bir şekilde 150 bin tl'ye düştüler evet ama biz ödememiz karşılığında fatura talep ettiğimizde bize havaleyi yapacağımız zaman açıklama kısmına bağış yazmamız istendi. Avukatım kesinlikle kabul etmeyin deyip bizi uyardı. 22.09.2023 yani bugün bizi taburcu ettiler. Oyalayıp duruyorlar ve babam şu an evde ama hastanede görünüyor. Hasta tamamen acilden giriş yaparak işlem yapıldı. Sonuç bu Tınaztepe Hastanesi insanları yanıltıyor resmen.

17 Temmuz 2023 23:11
İzmir Tınaztepe Galen Bayraklı Hastanesi Beyin MR Çekimi
Serde sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Tınaztepe Buca Hastanesi Hayatımın En Kötü Dönüm Noktası Olan O Hastane!

24 Ocak 2024 23:48
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Gereksiz Masraflar Ve Yetersiz Hizmet

06 Mart 2025 23:37
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 16:54