Ali
16 Ağustos 2023 15:205.651

Ben ve bir arkadaşım geçtiğimiz sezon (2022-2023 futbol sezonu) için Galatasaray Futbol takımının son 5 maçını izlemek amacıyla kulüp tarafından satışa çıkarılan Lig Paketi kombine bilet satın aldık. Söz konusu Lig Paketi kapsamında, 21. Sıra 34 numaralı ve 21. Sıra 36 numaralı koltukları içeren Batı Vip Blok 100 tribününde yer aldığımızı belirtmek istiyorum.

Galatasaray Spor Kulübü tarafından resmi web sitesi üzerinden 17 Nisan 2023 tarihinde yayımlanan duyuruda, Lig Paketi sahiplerine yeni dönem kombine yenilemesi için öncelik verileceği bildirilmişti. Bu duyuru üzerine, 2023-2024 sezonu kombine bilet alımı öncelik hakkı tanınması beklenirken, maalesef tarafımıza ait olan Batı Vip Blok 100 tribünündeki, 21. Sıra 34 numaralı ve 21. Sıra 36 numaralı koltuklarımızın yenileme hakkı tanımlanmamıştır.

Konuyla ilgili olarak 29 Mayıs 2023 tarihinde, Galatasaray Spor Kulübüne noter tasdikli ihtarname gönderilmiş olup, 07 Ağustos tarihinde (2,5 ay sonra) gelen hızlı tebligat yanıtta ‘’vip koltukların duyuru kapsamında tanınan öncelikli satış hakkı statüsüne girmediği’’ beyan edilmiştir.

Ancak, ekte de bulunan Galatasaray Spor Kulübü resmi web sitesi üzerinden yapılan duyuruda vip tribündeki Lig Paketi sahiplerinin öncelikli yenileme hakkına sahip olmadığına dair herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Pratiğe baktığımızda da vip kısımdaki Lig Paketi bilet sahipleri haricindeki, diğer tribünlerden Lig Paketi satın almış olan taraftarlar için biletlerin satışa çıkarıldığı ve hızla tükendiği görülmüştür. Bu durumda, kendi koltuklarımızın yenileme hakkını beklerken, haklı olarak kendi koltuklarımızın satışa açılmaması nedeniyle 2023-2024 futbol sezonu için kombine bilet almakta engellendiğimizi belirtmek istiyorum.

Bu noktada; yapılan yanlış, eksik veya hatalı bilgilendirmeler nedeniyle haklarımın korunmasını talep ediyorum. 2023-2024 sezonu için Batı Blok, vip 100 tribününde yer alan 21. Sıra 36 numaralı ve 21. Sıra 34 numaralı koltuklarımızın veya aynı tribündeki diğer uygun eşdeğer iki adet koltuğun alım hakkının tarafımıza tanımlanmasını talep ediyoruz.

Konuyla ilgili olarak tarafınıza sunulan ek belgelerde detaylı bilgiler ve görüntüler yer almaktadır. Bu kapsamda, haklarımızın korunması ve mağduriyetimizin giderilmesi adına gereğinin yapılmasını arz ederim.

İzinsiz 350 TL Çekim Ve Kart Bilgileri Silinememe Sorunu

Kadir
28 Mayıs 12:54127

Galatasaray Spor Kulübü’ne ait GS Plus uygulamasında App Store üzerinden 28 Nisan 2026 tarihinde 1 aylık Premium üyelik ...

İzinsiz 350 TL Çekim Ve Kart Bilgileri Silinememe Sorunu

Bilgi Dışında Yenilenen Üyelik Ve İade Sorunu

Semih
2 Kasım 2025 12:501.130

2 Kasım 2025 tarihinde, GS Plus mobil uygulaması üzerinden bilgim dışında üyeliğim yenilenerek kredi kartımdan 350 TL tu...