Rumeysa
24 Ekim 2024 13:06

Gain'den 1 haftalık ücretsiz deneme yaptım. Sonra hoşuma gitmedi ve iptal ettim. İptal oldu zannettim meğerse diğer platformlar gibi işlemiyor kabul etmemişler. Geçen ayda ücreti çekmişler fark etmemişim bugünde çekildi kartımdan bugün fark ettim. Asla müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Mailden dönmüyorlar. Derhal ücret iadesi yapılsın. Ben kullanmıyorum zaten. Kullanmadığım bir şeyin parasını neden ödüyorum.

24 Ekim 2024 13:16 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Yaşadığınız sorun için üzgünüz. Konuyu teknik ekiplerimize bildirdik. En kısa sürede gerekli kontroller sağlanıp tarafınıza dönüş sağlanacaktır. İyi günler, GAİN Destek Ekibi

24 Ekim 2024 17:33

Merhaba, İşleminiz çözüme kavuşmuş olup tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Lütfen mail kutunuzu kontrol eder misiniz? Herhangi bir sorunuz olursa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. İyi günler dileriz. GAİN Destek Ekibi

Hata sizde böyle yerlerde sanal kart kullanın limit olmayınca çekemiyorlar. Örnek bende 1 hafta hediye diye üye olup deneyeyim dedim ve kart bilgilerini girdim para çekmeye çalışıyorlar ama kartta limit olmayınca havayı alıyorlar. Kısaca koca şirket 1 hafta bedava deyip yalan söylüyor bedava falan değil parayı çekemezlerse izleyemiyorsun ayıptır bu yalan. Sizde uyanık olup sanal kart kullanın bunlar başınıza gelmez.

Ayşe
02 Kasım 2024 09:54
Abd sonuçtan hiç memnun değil

Abd
03 Aralık 2024 16:28