Aziz sonuçtan hiç memnun değil

Fuska Su Pis Koku Ve Tat. İlgisiz Müşteri Hizmetleri.

Fuska Su Pis Koku Ve Tat. İlgisiz Müşteri Hizmetleri.
03 Şubat 2024 12:38

Bizim evde 2 ayrı marka su tüketiyoruz Biri Buzdağı Diğeri Fuska su. Trendyol üzerinden her zamanki gibi Fuska su 19Lt Damacana siparişi verdik. Diğer marka suyumuz bitince Fuska su kullanmaya başladık fakat mide bulandıracak kadar pis bir tat ve koku vardı. 3 gün önce Müşteri hizmetlerinden Şikayet oluşturduk gün içinde tekrar görüşmek için arayacağız analiz için su örneği alıp yeni bir damacana vereceğiz dedi bayan bir çalışan ama arayan soran olmadı. Bozuk suyu hala bekletiyorum. Bugün saat 10:20 den beri müşteri hizmetlerini arıyorum bir türlü ulaşamıyorum. Fuska su pişmanlıktır. Bu saatten sonra evime sokmayacağım.

05 Şubat 2024 10:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Şikayetiniz ilgili birimlere ulaştırılmıştır, müşteri hizmetleri temsilcimiz en kısa sürede tarafınızla iletişime geçecektir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Fuska Doğal Kaynak Suyu Müşteri Hizmetleri Koçbey Su ve Meşrubat Paz. San. Tic. A.Ş.

07 Şubat 2024 11:08

Pazartesi günü ben uyurken müşteri hizmetlerinden arandım. Uyuduğumdan dolayı telefona bakamadım tekrar aralar diye düşündüm ama aramadılar. Artık numue olarak beklettiğim damacanayı merdiven temizleme suyu olarak kullanacağım.

09 Şubat 2024 14:26

Bugün 09.02.2024 yeniden ben müşteri hizmetlerini aradım. Tekrardan aynı şeyi söylediler yani gün içerisinde pis kokan suyu alıp analiz ettireceklerini söylediler bekliyorum….

20 Şubat 2024 13:16

Evet tam tamına 17 gün oldu ne su analizi aldılar ne damacanayı yenilediler ne aradılar ne sordular. Bir özür dilemeye bile tenezzül etmediler. Anlaşılan o ki sadece para kazanmayı amaçlayan müşterilerine saygı duymayan sağlığıyla alay eden bir markanın suyunu içmişiz üzerimizden para kazandırmışız. Bu markayı çoluğunuza çocuğunuza içirirken bir kere daha aklınızdan geçirin.

Fuska Su Musluk Suyu Tadı Ve İçildiğinde Dilimizin Üstü Buruşuyor

Onur
16 Ekim 2023 00:21
Fuska Su Musluk Suyu Tadı Ve İçildiğinde Dilimizin Üstü Buruşuyor
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

Aydın
23 Haziran 2023 18:54
Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Ömür
05 Eylül 2023 21:38