Fujiplus Klima Ses Sorunu

11 Ocak 2024 01:139.716

Asansör ses yapıyor, kamyon gibi çalışıyor. Üç kez servis geldi fakat sorunu çözemedi. Değişim için aradım, yine servis yönlendirdiler. Artık uyuyamıyoruz, sesten dolayı sorunumuzun çözülmeyeceği gibi duruyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak en doğru seçim olacak gibi görünüyor.

16 Ocak 2024 09:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşanan durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. İhtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. FujiPlus Müşteri Hizmetleri Saygılarımızla,

16 Ocak 2024 13:46

Konuyla ilgili hiçbir gelişme olmadı kış günü ürünü söküp götüreceklerini söylediler evimin ısınması bu ürünle gerçekleşiyor

24 Ocak 2024 01:24

Bugün söküp götürdükleri klimayı getirdiler ses salondan duyulmuyordu çok artık salonun ortasında çalışıyor gibi ses geliyor amacınız ne değiştirin şunu keşke almasaydım

25 Ocak 2024 08:10

En sonunda fabrika ile iletişime geçebildim fakat böyle bir sesin normal olduğunu söylediler artık Tüketici Hakem Heyeti tek çözüm kesinlikle tavsiye etmiyorum pişman olursunuz

18 Aralık 2024 23:55

Gelişmeleri paylaşıyorum arkadaşlar ürün sıfırı ile değişti fakat aynı ses devam etmekte servis tekrar geldi ve bu ürünlerin sesli çalıştığını bir çözüm olmadığını söyledi Fujiplus müşteri hizmetleri de sesin normal olduğunu söyledi pişmanlık yaşamak istemiyorsanız videodaki sesi dinleyin he bir de dava falan açarsınız diye servise kendilerine göre servis formu tutturup imza attırıyorlar dikkat

Fuji Plus Gaz Bitmesi Ve Servis Gelmemesi

20 Temmuz 2024 20:371.553

"Klimanın çatlak borusu yenisiyle değiştirilmek ve tekrar gaz basılmak suretiyle arızamız giderildi teşekkür ederiz"

Fujiplus Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

11 Haziran 2024 14:09285

Klimayı alalı 4 gün oluyor ve 4 gündür müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Servis gelip kurulumunu yapsın diye sürekli ar...

Fujiplus Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

Fujiplus Klima İle Yaşanan Sorunlar Ve Servis Eksikliği

30 Kasım 2024 17:093.541

Üç tane klima aldım, üçü de montajdan beri arızalı. Servis talebi oluşturuyorum, yetkili servisten kimse gelmiyor. Paran...

Tümünü Gör
Fujiplus Klima Su Damlatma Buhar Atma

Fujiplus Klima SuDamlatma Buhar Atma

Çağan
Fujiplus Kurulum Yapılmıyor, Çalışır Halde Teslim Edilmiyor!

Fujiplus KurulumYapılmıyor, Çalışır Halde Teslim Edilmiyor!

Muharrem
Fujiplus Klima Sıkıntısı!

Fujiplus KlimaSıkıntısı!

Şahin
Fujiplus Klima Pişmanlığı!

Fujiplus KlimaPişmanlığı!

Fujiplus Klimadan Gelen Ses!

Fujiplus KlimadanGelen Ses!

Eyyüp