Gece Nöbetinde Uyuyan Doktor Ve İlgisiz Hizmet

06 Aralık 2024 08:57

FSM Çekmeköy Hastanesi'nde, 2021 Şubat ayında gece saat 4'te acil servise gittik. O saatlerde daha az kalabalık olur diye düşündük ve gerçekten de kimse yoktu. Oraya vardığımızda, sağlık personelini geçin, resepsiyon kısmında bile güvenlik oturuyordu. Aşırı halsizdim, ateşim vardı, üşüyor ve öksürüyordum. Güvenlik, beni öyle görünce hızlıca arkaya gitti ancak resepsiyonu ya da hemşireyi (bilmiyorum) getirmek 10 dakika sürdü. Kadın kayıt açmak istedi. İlk annemle gitmiştim, iyi ki de gitmişim, çünkü kadın bağırmaya başladı. 'Çocuğun halini görmüyor musunuz? Doktor nerede, siz neredeydiniz?' diye azarlayınca kadın, 'Doktoru uyandırayım' deyip gitti. Doktoru getirmek de 10-15 dakika sürdü çünkü arkadaki sedyelerin bulunduğu odada adam uyuyormuş! Muayenem normalden uzun sürdü çünkü domuz gribiymişim ve teşhisi tam koymak için emin olması zaman aldı, yeni uyandığından olsa gerek. Yarın işimin olduğunu ve en hızlı şekilde iyileşebilmek için yardımcı olmasını rica ettim. Sanki az önce domuz gribi teşhisi koymamış, şikayetlerim arasında kusma, ateş, halsizlik gibi şikayetlerim yokmuş gibi küçük pet şişeler kadar bir düz serum taktılar umursamazca ve damar yolunu açarken kemer kullanmadılar. 15 dakikada bitti serum ve bizi resmen postaladılar, ücreti ödedikten sonra. En az 1 ay boyunca hasta dolaştım sayelerinde. İlaçların bir işe yaramaması ise ayrı bir konu.

İrem sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 16:30
Doğu sonuçtan hiç memnun değil

FSM Tıp Merkezi - Madenler FSM Tıp Merkezi Acil

03 Haziran 2024 15:52

Haksız Ücretlendirme İle Karşılaştım

10 Nisan 14:30
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yunus Emre Tıp Merkezi Yanlış Tedavi Uyguladı!

19 Mart 2024 10:50