Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Yunus Emre Tıp Merkezi Yanlış Tedavi Uyguladı!

19 Mart 2024 10:50

1 Mart tarihinde eşimin halsizlik ateş öksürük ve boğaz ağrısı ile Yunus Emre tıp merkezine gittik. Acildeki doktor boğazına bakıp direk kan vs. Almadan enfeksiyon teşhisi koyup antibiyotik ve yanında soğuk algınlığı, ağrı kesici ilaçlarına başladık. 4-5 gün kullandıktan sonra ilaçların etkisini göremeyip tekrar gittik bu sefer öksürük ve antibiyotik iğnesine başlattı. İğneler bitti 20 gündür geçmeyen bir öksürük ve aynı şekilde şikayetler devam ediyordu. Ve yine başvurduk hastaneye bu sefer acildeki doktor başka bir ilaç yazdı bunu alın diye o ilaçla bizde yan etki yaptı. Sonrasında Safa Hastanesi göğüs hastalıklarına randevu aldık ve bize yanlış tedavi uyguladıklarını domuz gribi geçirdiğimizi antibiyotik ve iğnelerin ne alaka olduğunu söylediler. Ve kullandığımız ilaçların hepsinin hastalığı daha çok tetiklediğini ayrıca kullandığımız iğnelerin aslımın 4. Evresinde olan hastalara verildiğini söylediler. Bu kadar bilinçsiz bir hastane Yunus Emre. Asla bir daha kapısından geçmeyip şikayetlerimi gerekli yerlere de ileteceğim.

Deniz sonucu yetersiz buldu

Yanlış Teşhis ve Yetersiz Tedavi Deneyimi

07 Ekim 2024 13:42

Gece Nöbetinde Uyuyan Doktor Ve İlgisiz Hizmet

06 Aralık 2024 08:57

06 Ocak 2024 02:26
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Yetersiz Tedavi

29 Ocak 23:03
Seray sonuçtan hiç memnun değil

Ümran Tıp Merkezi Ve Hisar Hospital Intercontinental Şikayet

05 Mart 2024 17:54