Forum Yaşam Hastanesi (Mersin) Forum Yaşam Hastanesinin Doğum Sonrası İhmalleri

17 Mayıs 2023 21:09

Ablamın hamileliği ve doğumu Yaşam Forum Hastanesinde oldu. Hamileliği boyunca sık kontrollerle çok iyi ilgilendiler fakat doğumdan sonra ilk kez anne olmuş bir kadına sadece emzirmesi söylendi. Sütünün az veya hiç gelmediğini bilmelerine rağmen. Asla getirip de mama vermediler veya bize mama vermemiz gerektiğini söylemediler. Saat 12.00de olan doğumdan itibaren gece saat 00.00dan sonra rahatsız olup çok ağladığı için ancak mama verdiler. Yani ilk gün asla bilinçlendirmediler bizi. Bebek ilk gününden besinsiz kaldığı için ikinci gün sarılığı yüksek seviyelere çıktı. Kontrol için gittiğimizde diğer özel hastanelerde ücretsiz olmasına rağmen bizden bir gece yoğun bakım yatışı için 1900 TL istendi. Hem finansal açıdan hem de bebeğin sağlığı açısından böyle problemler yaşadıktan sonra sarılık dolayısıyla bebeğin 10 güne yakın bir süre boyunca tıp fakültesinde yatışı verildi. Ayrıca özel hastane olacak sözde kan grubuna bile bakmadılar çocuğun.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Vitale Hastanesi Pişmanlıktır

05 Ağustos 2024 14:14

Fuar Hastanesi Doğum İçin Bizi Zor Durumda Bıraktılar.

20 Ağustos 2024 04:59
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Academic Hospital'da Doğumda Karşılaşılan Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 23:13
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hayat Hastanesi | Bursa 'da Doğum Sürecinde Olumsuz Deneyim Ve Fatura Sorunu

31 Ekim 2025 23:26